10 motive pentru care te iubesc

Te iubesc și azi, și mâine, și în fiecare zi fără vreun motiv anume, ci așa.. pur și simplu pentru că ești! Dar pentru că știu că uneori îți place să mă întrebi “De ce mă iubești?”, m-am gândit să îți dau câteva motive care să îți ruleze în gând atunci când ai nevoie de siguranță, de răspunsuri, de mai mult.

1. Te iubesc pentru că îmi oferi cel mai cald zâmbet atunci când totul în jur se prăbușește. Mă faci să uit de nori negri și-mi aduci un curcubeu în suflet!

2. Te iubesc pentru că mă iubești chiar și atunci când nu aș merita asta. Când nu sunt cea mai caldă persoană, ci dimpotrivă, sunt de neînțeles, iar tu te străduiești să mă înțelegi.

3. Te iubesc pentru felul tău unic de a fi! Pentru că deși nu îți dai seama, zilnic găsesc în tine un lucru nou pe care vreau să-l cunosc și mai mult..

4. Te iubesc pentru că știi cum să-mi vorbești, cum să te comporți, cum să mă alini, cum să îmi arăți iubirea atât de natural.

5. Te iubesc pentru că ești tu, nu te prefaci, nu te ascunzi, nu ești altcineva, ești pur și simplu un om atât de frumos și sincer!

6. Te iubesc pentru că ai lăsa totul doar să-mi vezi chipul 5 minute! Că ai străbate km întregi ca să-mi fii în brațe și ai lupta oricât să știi că mi-e bine.

7. Te iubesc pentru că mi-ești cel mai bun prieten! Nu se compară nimic cu plimbările lungi, discuțiile interminabile, sfaturile sincere și mângăierea unui prieten. Da, tu ești acela!

8. Te iubesc pentru că suntem o echipă-n orice! Că ne luăm apărarea în fața celorlalți, deși în particular ne spunem că am greșit, că ne susținem în orice, că luptăm pentru noi.

9. Te iubesc pentru că transformi o zi banală într-una cu totul specială! Că transformi o oră în câteva secunde și o zi în câteva minute!

10. Te iubesc că ești piesa mea puzzle! Mă văd în oglindă atunci când te privesc. Pentru că deși suntem diferiți, semănăm atât de mult!

De ce te mai iubesc? Nu mi-ar ajunge o hârtie, nici o oră, nici o viață ca să îți mai spun. Doar Îi mulțumesc Lui că mi te-a dăruit, iar să te iubesc am timp o viață-ntreagă.

 

P.S:  Spune-i persoanei de lângă tine un altfel “Te Iubesc!”, trimițându-i acest articol. Spune-i cât de binecuvântat/ă ești că face parte din viața ta.

 

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

5.8

Nota de mai sus este media tuturor notelor acordate de cititori. Îți mulțumim!

2 comentarii
vineri, 31 aug. isac@yahoo.com
Frumoss
duminică, 26 aug. denisa elena
hey......sunt foarte frumoase cele 10 motive
adaugă o părere