impactul respiro

  

Am ales ideea de „respiro", termen definit în limba română ca fiind un moment de relaxare, de repaus sau de destindere, între două perioade tensionate, agitate. Pentru că orice schimbare presupune să te oprești din ceea ce faci deja.

help

Obiectivul acestei direcții de activitate este de a sprijini în mod profesionist fiecare persoană care dorește să renunțe la anumite obiceiuri negative, să treacă peste traume sau să își dezvolte abilități psihologice necesare succesului personal.

În acest sens, Respiro acționează prin intermediul platformei de consiliere  și cabinetului de consiliere Respiro Help.

education

Direcția de activitate vizează este oferirea instrumentelor necesare pentru schimbarea vieții în bine sau de a echipa/ potența alți influențatori sociali. În cadrul acesteia,  Respiro acționează prin intermediul următoarelor proiecte:

 Respiro Schools prin intermediul seminarelor în școli și taberele pentru profesori; Respiro Learning;  Respiro Time; Respiro Live; Respiro Books

 

experience

Obiectivul acestei direcții de activitate este de a oferi, fiecărei persoane vizate, contexte și experiențe relevante (spații și evenimente de recreere, tabere, concerte etc), prin intermediul cărora se va facilita interacțiunea socială și însușirea de noi obiceiuri sănătoase, oferindu-se astfel o direcție ascendentă a vieții.

În cadrul acestei direcții de activitate, Respiro acționează prin intermediul următoarelor proiecte: Respiro Lounge; Respiro Caravan; Respiro Schools  prin taberele pentru elevi și studenți; 

2017
Report Image

Raportul Respiro pentru 2017

Un an mai aproape. Mai aproape de misiunea noastră, mai aproape de publicul nostru țintă, tinerii. Așa s-ar rezuma pe scurt anul 2017.