proiectele respiro

Sunt cele care definesc asociația noastră. Descoperă-le.

Respiro Help

Proiectul Respiro Help oferă acces la servicii de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor aflați în impas și/sau orientați către dezvoltare prin intermediul:

 • platformei de consiliere online Respiro Help;
 • ședințelor de consiliere psihologică individuală și de grup în cadrul cabinetului de consiliere Respiro Help;
 • evenimentelor de profil organizate în cadrul Respiro Lounge;
 • taberelor de terapie și dezvoltare socio-emoțională;
Respiro Lounge

Evenimentele și activitățile organizate în cadrul Respiro Lounge sunt structurate în așa fel încât să ofere energie, motivație și inspirație, menite să-i ajute pe tineri să se dezvolte în fiecare zi.

Temele abordate în cadrul evenimentelor sunt următoarele:

 • Psihoterapie și dezvoltare personală
 • Socializare și relaxare
 • Relații și comunicare
 • Sănătate și stil de viață
 • Spiritualitate și valori
 • Creativitate și abilități practice
 • Vocație și dezvoltare profesională
 • Educație și cultură
Respiro Schools

Respiro Schools reprezintă unul dintre proiectele principale ale Asociației Respiro și investește alături de cadrele didactice din instituțiile de învățământ românești în educarea și dezvoltarea intelectuală, emoțională, spirituală, fizică, relațională și financiară a elevilor astfel încât aceștia să devină oameni de succes la nivel personal cât și în cadrul societății.

Tematica seminarelor adresate elevilor izvorăște din cele cinci domenii de bază ale conceptului Respiro (deconectează-te, eliberează-te, descoperă, experimentează, trăiește la maximum) și abordează teme relevante pentru publicul țintă ca de exemplu, seminare din domeniile antidrog, imagine de sine, relații interpersonale, dezvoltare personală, orientare profesională, educație financiară, fenomenul „bullying”, educație, , comunicare etc.

Smart Business

Antreprenoriat în Regiunea Sud – Muntenia este un proiect co-finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman, care își propune promovarea culturii antreprenoriale și susținerea înființării și dezvoltării a 42 de afaceri cu profil non-agricol, în zonele urbane din județele: Prahova, Dâmbovița, Argeș, Ialomița, Călărași, Teleorman, Giurgiu.

Investim în dezvoltarea inițiativei antreprenoriale și a mediului de business în scopul dezvoltării economiei naționale, crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea spiritului antreprenorial. Oferim posibilitatea obținerii de competente antreprenoriale, consultanță, suport și finanțare pentru idei de success.

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!