echipa

Agnes Dragomir

Studii în domeniul psihologiei. A urmat mai multe programe masterale și cursuri de formare în psihoterapia și consilierea copilului, adultului și cuplului, psihoterapii scurte centrate pe soluții și resurse, NLP. Este psiholog clinician, psihoterapeut, consilier și logoped cu competențe în aceste domenii.

Alexandra Haller

Psihoterapeut în formare în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană. Absolventă a Facultății de Filosofie din București, a urmat un master al aceleași facultăți cu specializarea Etică Aplicată. Lucrând cu oamenii a descoperit complexitatea și autenticitatea stărilor sufletești.

Alina Ivan

Studii în domeniul psihologiei, profilul Sociopsihopatologie, specializarea Psihologie Clinică. A urmat un program de formare în psihoterapie și consiliere Gestalt la SGTR. În prezent, urmează un program de formare complementară în Psihoterapia centrată pe persoană în cadrul ARPCP.

Alma Vasilescu

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației - specializarea Psihologie din cadrul Universității din București. În prezent urmează cursurile masterului „Evaluare și intervenție psihologică în domeniul educațional” în cadrul aceleiași universități. Deține atestatul de liberă practică în specializarea psihologiei educaționale, practicant în supervizare.

Anca Țepuș

Studii în domeniul psihologiei, Universitatea Hyperion. În prezent urmează un program de master în Psihologie Clinică și Consiliere Psihologică. Membră a Colegiului Psihologilor din România, având atestat de liberă practică în specializarea psihologie clinică, practicant în supervizare.

Anca Zaharia

Licențiată în Psihologie, a urmat programul de formare în consiliere și psihoterapie Gestalt, precum și programul de formare în consiliere și orientare profesională GCDF (Global Career Development Facilitator). Având o viziune umanistă, crede în capacitatea înnăscută a ființei umane de a-și atinge potențialul maxim, credință ce stă la baza abordării sale terapeutice. www.ancazaharia.com

Andreea Cristina Pleșea

Studii în domeniul psihologiei, doctorand in Psihologie. A urmat un program de master în Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și un program de formare în Psihoterapie Integrativa. Are competențe în consilierea psihologică și psihoterapia copilului, adolescentilor și tinerilor. Este membră a Colegiului Psihologilor din România, având atestat de liberă practică în specializarea psihologie clinică și psihoterapie.

Andreea Pascu

Absolventă a Facultatii de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. În prezent urmează programul formativ în psihoterapia Integrativă a Traumei.

Andreia Wessel

După studii economice și lucrul în consultanță financiară, inițial din nevoia de părinte, ulterior ca vocație, a urmat studiile de licență în psihologie și Masterul în Psihologie Clinică și Consiliere Psihoterapeutică în cadrul UEB. În prezent este psiholog clinician practicant în supervizare și Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental în formare la AHPCC. S-a implicat în ultimii ani atât în lucrul cu echipe în organizații, ca facilitator și trainer, cât și în consiliere individuală.

Bianca Vătășescu

Este licențiată a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie a Universității din București (2016) și deține un master în Psihologie Clinică - Evaluare și Intervenție Terapeutică (2018). Este psihoterapeut în formare, cu competențe în evaluarea și consilierea experiențială a copilului, adultului, cuplului și familiei. Este consultant în carieră GCDF din anul 2017.

Călin Maria-Aurelia

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și a Familiei în cadrul Universității din București, precum și o formare în Psihoterapie Experiențială și Dezvoltare Personală. Este psihoterapeut cu competențe în consiliere și psihoterapie centrate pe adult-copil-cuplu-familie.

Corina Petruț

Psiholog cu drept de liberă practică, licențiată în psihologie. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, din Cluj. A urmat un master în Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie în cadrul aceleiași facultăți. În prezent este psihoterapeut practicant, sub supervizare, în cadrul Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România (APCCR). A lucrat cu copii și adulți tineri. Oferă servicii de psihoterapie pentru copii, adolescenți și adulți.

Cornel Serban

Consiliere pastorală/spirituală. A studiat teologie la Institutul Teologic Adventist Cernica, a continuat cu specializări în Sagunto, Spania. A urmat un program de Master în Educație și Familie la Universitatea Adventista La Plata Argentina. Are experiență în lucrul cu oamenii, activând ca pastor în România, Spania și Franța. În prezent lucrează ca pastor în Franța, Paris.

Cristina Ișvan

Studii în domeniul Psihologiei și cel al Jurnalismului. A urmat un program de master în Comunicare și Relatii Publice. Deține un atestat de consilier pentru dezvoltare personală. Din anul 2004 lucrează în mass-media, este casatorită și are 2 copii. Desfașoară activități de consiliere premaritală, consiliere de familie, logopedie pentru preșcolari și consiliere pentru părinți.

Daniel Bota

Consiliere pastorală/spirituală. Studii în domeniul teologiei în cadrul Institutului Teologic Adventist din Cernica. Experiență în lucrul cu oamenii, pastor, publicist, blogger, public speaker, activează în domeniul social-umanitar și educațional.

Daniela Iusco

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un master în Psihologia Sănătății Publice și Clinice. În prezent desfășoară activități de voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoțională și consiliere psihologică, dedicat studenților.

Denisa  Iliescu

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei. Psihoterapeut în formare cu competențe în terapia, copilului, cuplului, familiei și adultului.

Diana Pitei

Diana este licențiată în Psihologie, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a finalizat Masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul aceleiași universități. În prezent este psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv-comportamentală, membră în Colegiul Psihologilor din România și, totodată, consilier pentru dezvoltare personală.

Evelina Chira

Licențiată în psihologie, a absolvit masterul de Psihotraumatologie și Asistare Psihologică precum și programul de formare în consiliere și psihoterapie Gestalt. În prezent urmează programul formativ în psihoterapia Integrativă a Traumei și este membră a Colegiului Psihologilor din România, având atestat de liberă practică în specializarea psihologie clinică și psihoterapie.

Filip Popovici

Studii în domeniile psihologiei, filosofiei și teologiei, doctor în psihologie. A urmat un program de master în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare și Dezvoltare Personală. Este consilier și psihoterapeut, cu competențe în consiliere și psihoterapie centrate pe adult-copil-cuplu-familie.

Florina Mitran

Licențiată în psihopedagogie specială. A urmat un master în Consiliere în Asistență Socială și Cursul de formare în Psihoterapie de Familie, Cuplu și Copil. Este psihoterapeut cu drept de liberă practică acreditat, competențe în psihoterapie individuală, de cuplu, familie și copil, dar și în terapia copiilor cu dizabilități.

George Schiopu

A studiat în domeniul teologiei, Institutul Teologic Adventist. A lucrat ca pastor și are experiență în lucrul cu tinerii fiind implicat în proiecte dedicate tinerilor, copiilor și vieții de familie. În prezent, lucrează cu tineri studenți, fiind capelan al Institutului Teologic Adventist, Cernica.

Ioana Mărculescu

Licențiată în psihologie la Universitatea Titu Maiorescu din București, bursă Erasmus Paris VII, master în psihanaliza si psihologie clinică la Universitatea Titu Maiorescu. În prezent participă la programul de formare al Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană. Disponibilitate pentru lucrul cu adolescenți, tineri, adulți și bătrâni.

Jeni Dumbraveanu

Studii în domeniul asistenței sociale. Formare în Psihoterapia de Familie, Cuplu şi Copil, lucrează cu familii, cu copiii/adolescenți, cu tineri, cu cupluri, cu persoane care au suferit traume, refugiaţi, persoane care luptă împotriva dependențelor şi cu persoane cu tulburări psihiatrice.

Lavinia Lazăr

Studii în domeniul psihologiei și consilierii în asistența socială. În prezent urmează programul formativ în Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală. Formator în Programul de Recuperare din Anxietate și Depresie al Nedley Health Solutions. Desfășoară activități de consiliere premaritală și de cuplu. Implicată în activități destinate adolescenților și tinerilor.

Ligia Apăscăriței

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de master în Terapii de Cuplu și Familie și un program de formare in psihoterapia sistemică de familie și cuplu. În prezent este psihoterapeut în supervizare și are peste 10 ani de experiență în lucrul cu copii cu cerințe educaționale speciale (CES) și familiile lor, trainer și consilier creștin.

Mădălina Poenaru

Studii în domeniul psihologiei. În prezent urmează un program de master în Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Membră a Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, Universitatea Babeș-Bolyai.

Marcel Brândzanic

Studii în domeniul psihologiei și cel al științelor juridice. Absolvent al programului masteral Consiliere în Școală: Dezvoltare şi Sănătate Mintală, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Experiență în coordonarea, dezvoltarea programelor și activităților de dezvoltare socio-emoțională pentru tineri.

Mărgărint Andreea

Studii în domeniul psihologiei urmate în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, București, a urmat masterul de psihotraumatologie și asistare psihologică și este psihoterapeut cu formare în psihoterapia Gestalt. A ales această profesie din drag pentru oameni și din compasiune pentru sine și pentru ceilalți. Din dorința de a fi și de a oferi un sprijin în momentele în care avem nevoie de un însoțitor în călătoria către noi înșine.

Maria Alexandra Moga

Studii în domeniul psihologiei în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj. În prezent urmează cursurile în cadrul programului masteral de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Dezvoltă și implementează activități ce vizează consilierea vocațională și dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor și adulților.

Maria Coșuțiu

Studii în domeniul psihologiei. În prezent urmează cursurile în cadrul programului masteral de Consiliere și Intervenție în Dezvoltarea Umană din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Dezvoltă și implementează ativități ce vizează consilierea vocațională și dezvoltarea socio-emoțională a adulților emergenți. Oferă servicii de consiliere psihologică pentru copii.

Marina Stoica

Psihoterapeut sub supervizare, în anul IV de formare în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană. Absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul UEB, a urmat un master în domeniul psihologiei clinice la aceeași universitate. Este de asemenea consilier pentru dezvoltare personală, având experiență de lucru cu grupuri de copii și individual cu adolescenți și tineri adulți.

Marius Andrei

Consiliere premaritală. Studii în domeniul teologiei, educației și relațiilor de familie. În prezent urmează un program de formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Pasionat de relațiile interumane are o vastă experiență în consilierea premaritală, de cuplu și de familie.

Mugurel Ciurea

Studii în domeniul teologiei și cel al psihoterapiei. Experiență în lucrul cu tinerii și adolescenții în diverse proiecte și activități psihoeducative. A absolvit Școala de Formare în Psihoterapie Familială Sistemică în cadrul Institutului de Formare și Practică Sistemică DIANOIA, Timișoara. Este psiholog cu drept de liberă practică, practicant sub supervizare, în specializarea psihoterapie familială sistemică.

Oana Butincu

A studiat în domeniul psihopedagogiei speciale, continuând cu un master în Psihologie Educațională și Consiliere. A urmat un program de formare în consiliere în cadrul Asociației Consilierilor Creștini. În prezent activează ca terapeut pentru persoane cu dizabilitati, oferă consiliere familiilor lărgite ale acestora și servicii de consiliere și dezvoltare personală pentru adolescenți și tineri.

Oana Ghimbulut

Studii în domeniul psihologiei. În prezent este consilier pentru orientare în carieră la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. Predă ca şi cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației-UBB şi desfăşoară voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoţională pentru studenţi.

Oana Tudor

Oana Tudor, Psiholog și Psihoterapeut în formare – în Psihoterapie Centrată pe Persoană. Călătorită prin țară și stabilită la Timișoara; Absolventă a Facultății de Psihologie în cadrul Universității București, mereu cu un gând la oameni și încrezătoare că împreună putem depăși orice.

Oana-Maria Mihai

Licențiată în Psihologie, în cadrul Universității din București. A urmat programul de master „Psihotraumatologie și Asistare Psihologică”, precum și cursurile de specializare în consiliere și psihoterapie Gestalt. Este membru al Colegiului Psihologilor din România, având atestat de liberă practică în specializarea psihologie clinică, practicant în supervizare. Are o experiență de peste 5 ani de lucru cu copii și familii.

Radu Marian

Licențiat în Psihologie, în cadrul Universității SNSPA din București. A urmat un program de master în Terapii Cognitiv-Comportamentale. Are o formare continuă în terapia sistemică – copil, cuplu, familie. Este membru al Colegiului Psihologilor din România, având atestat de liberă practică.

Raluca Gavrilescu

Psiholog clinician practicant sub supervizare, licențiată în psihologie. În prezent urmează o specializare academică în psihoterapie în cadrul programului de masterat „Psihoterapii cognitiv-comportamentale" și un program de formare complementară în „Psihoterapia integrativă a traumei” în cadrul Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT). Este pasionată de scris, articolele sale în domeniul psihologiei și psihoeducației fiind publicate în reviste de specialitate. De asemenea, urmează programul de formare în logopedie „Tehnici și proceduri de intervenție în terapia logopatiilor", în cadrul Asociației Logopezilor din România.

Raluca Listea

Psihoterapeut, consilier și psiholog clinician, cu licență în psihologie și studii masterale în domeniul psihoterapiei în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Oferă servicii de dezvoltare personală și consiliere sau psihoterapie pentru probleme emoționale, comportamentale și sexuale.

Ramona Dragomir

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei. Este psihoterapeut în formare, cu competențe în consilierea psihologică și psihoterapia copilului, cuplului, adultului și familiei. În prezent lucrează cu adolescenți și tineri adulți.

Romeo Andreica

Consiliere spirituală/ pastorală. Studii în domeniul teologiei. A urmat un program de master în teologie generală. A desfășurat activități în diverse proiecte de voluntariat pentru nevoi sociale. Implicat în diferite activități educative pentru copiii, adolescenți, tinerii și nu numai. În prezent activează ca pastor în Alba Iulia.

Roxana Mateiu-Vescan

Studii în domeniul psihologiei. Este consilier pentru orientare în carieră la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri, asistent de cercetare în cadrul Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, UBB. Este voluntar în proiecte destinate dezvoltării socio-emoționale a tinerilor şi a adolescenților.

Silvia Bouroș-Lopătaru

Absolventă a Facultății de Psihologie și Stiintele Educației din București, a urmat un master la aceeași facultate în domeniul psihotraumatologiei și psihologiei clinice. În prezent este psihoterapeut în formare în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană, în anul III și în anul I în programul de formare „Psihoterapia Integrativă a Traumei", oferit de Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei. A lucrat atât cu copii și adolescenți, cât și cu adulți tineri.

Simona Coste

Din dorința de a mă dezvolta, de a înțelege cât mai bine emoțiile pe care le trăim și de a cunoaște, mi-am îndreptat pașii către domeniul psihologiei. Am urmat cursurile Facultății de Psihologie în cadrul Universității Titu Maiorescu și masterul de „Psihoterapii Cognitiv Comportamentale" la aceeași Universitate. De asemnea, sunt și consilier pentru dezvoltare personală.

Sorin Sandulache

Consiliere medicală/intervenție de criză. A studiat și profesează în domeniul medicinei. Medic primar specialist, specializarea Neurologie. Este totodată licențiat în teologie, a urmat un program de master în psihoterapie și un doctorat în antropologie medicală și sănătate publică. A publicat o serie de lucrări de specialitate în domeniul sănătății, consilierii și psihoterapiei.

Valeria Roman

Psihoteraput integrativ cu drept de liberă practică, membru în Colegiul Psihologilor. Practică psihoterapia în regim independent, în Belgia. Este specialist în Comunicare și Relații Publice. Absolvent de Teologie la Universitatea din Bucuresti.

Veronica Bayrakcioglu

Studii în domeniul psihologiei. Licențiată în Științe ale Educației (Psihopedagogie Specială). A urmat un program de master în Consilierea în Asistență Socială. A urmat cursuri de formare în Psihoterapie Sistemică. Este terapeut, consilier și logoped cu competențe în consiliere și psihoterapie centrată pe copil-cuplu-familie.

Violeta Negoitescu

Studii în domeniul Științelor Educației, specializarea Psihopedagogie specială, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București. A urmat un program masteral de consiliere în asistență socială și o formare în terapia sistemică de familie, la Centrul de Formare și Terapie pentru Copil, Cuplu și Familie.

Vlad Guluță

Studii în domeniul psihologiei. În prezent urmează cursurile în cadrul programului masteral de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Dezvoltă și implementează ativități ce vizează consilierea vocațională și dezvoltarea socio-emoțională a adulților emergenți.

Walter Octavian Creciuneac

Licenţiat în teologie la Universitatea din Bucureşti, absolvent al programului de master în educaţie de la Universitatea Montemorelos, Mexic. În prezent, urmează programul de formare în cadrul Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România (APCCR) şi lucrează în cadrul echipei ADRA România.

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!