echipa

Adina Mușat

Studii in domeniul psihologiei, teologiei și litere. In prezent urmează un program de master in Psihologie Clinică. Este psiholog clinician și psihoterapeut practicant în supervizare, membră în Colegiul Psihologilor din România și totodata, Consilier pentru dezvoltare personală.

Adrian Belean

Psihoterapeut, iubesc oamenii fără a-i judeca, ajut fără a discrimina și sunt gata sa învăț de la fiecare.

Adriana Ghiță

Sunt licențiată în psihlogie în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu iar ulterior am urmat masterul de Tehnici psihologice de control comportamental și dezvoltarea potențialului uman în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj – Napoca. În prezent sunt psihoterapeut cognitiv – comportamental iar în activitatea practică utilizez tehnici din terapia cognitiv – comportamentală, terapia prin acceptare și angajament și psihologie pozitivă. Sunt aici pentru a te ajuta să depășești obstacolele care îți stau în calea obținerii unei stări de bine psihologice și pentru a te ghida să îți trăiești o viață cu sens și în conformitate cu valorile proprii.

Alexandra Haller

Psihoterapeut în formare în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană. Absolventă a Facultății de Filosofie din București, a urmat un master al aceleași facultăți cu specializarea Etică Aplicată. Lucrând cu oamenii a descoperit complexitatea și autenticitatea stărilor sufletești.

Alissia Maria Hîrlea

Am ales să mă specializez în domeniul psihologiei, deoarece vreau să ajut oamenii sa devină o variantă mai bună a lor, să le ofer contextul și ghidajul necesar sa profite din plin de viață! Am formare ca psihoterapeut în Terapia Cognitiv Comportamentală și, de asemenea, în psihologie clinică.

Alma Vasilescu

Absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației - specializarea Psihologie din cadrul Universității din București. În prezent urmează cursurile masterului „Evaluare și intervenție psihologică în domeniul educațional” în cadrul aceleiași universități. Deține atestatul de liberă practică în specializarea psihologiei educaționale, practicant în supervizare.

Ana-Maria Misca

Absolventă a Facultății de Psihologie și o experiență de 7 ani în lucrul cu oamenii. Este caracterizată de o dorință și un entuziasm înnăscut de a susține oamenii în procesul lor de dezvoltare, regăsire si completare. Pentru a-și duce visul mai departe a urmat o formare în psihoterapie, Gestalt Terapie.

Andrea Pora

Psiholog clinician practicant sub supervizare și consilier dezvoltare personală. Doresc să-i ajut pe cei care au nevoie, să-i ajut să se dezvolte, să le ajut în rezolvarea problemelor și să mă dezvolt și eu în acest proces.

Andreea Cristina Pleșea

Studii în domeniul psihologiei, doctorand in Psihologie. A urmat un program de master în Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și un program de formare în Psihoterapie Integrativa. Are competențe în consilierea psihologică și psihoterapia copilului, adolescentilor și tinerilor. Este membră a Colegiului Psihologilor din România, având atestat de liberă practică în specializarea psihologie clinică și psihoterapie.

Andreea Pascu

Absolventă a Facultatii de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. În prezent urmează programul formativ în psihoterapia Integrativă a Traumei.

Andreia Wessel

După studii economice și lucrul în consultanță financiară, inițial din nevoia de părinte, ulterior ca vocație, a urmat studiile de licență în psihologie și Masterul în Psihologie Clinică și Consiliere Psihoterapeutică în cadrul UEB. În prezent este psiholog clinician practicant în supervizare și Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental în formare la AHPCC. S-a implicat în ultimii ani atât în lucrul cu echipe în organizații, ca facilitator și trainer, cât și în consiliere individuală.

Beni Sisu

Absolvent de teologie, a urmat un program de master - Consiliere în asistență socială, in cadrul Facultății de Psihologie și Asistență Socială, București, apoi cursurile de formare în Psihoterapie Familială Sistemică, in cadrul Institutului de Formare și Practica Sistemica, Dianoia, Timișoara. Pasionat de oameni și frumos, cu experiență în consilierea tinerilor, în consiliere premaritală, de cuplu și familie.

Bobi Ciocarlan

Pastor si psihoterapeut, pasionat de relațiile interumane, cu experiență în consilierea tinerilor, consilierea premaritală, de cuplu și familie. Absolvent de teologie, a urmat cursurile de formare in psihoterapia cognitiv- comportamentala  în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Călin Maria-Aurelia

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și a Familiei în cadrul Universității din București, precum și o formare în Psihoterapie Experiențială și Dezvoltare Personală. Este psihoterapeut cu competențe în consiliere și psihoterapie centrate pe adult-copil-cuplu-familie.

Cristian Ciupilan

Studii în psihologie, a absolvit masterul de “Psihoterapie experențial unificatoare și dezvoltare personală” din cadrul Facultății de Psihologie, Universitatea din București. Este membru al Colegiului Psihologilor, având atestat de liberă practică în psihologie clinică și urmează cursurile de formare în psihoterapia experențială centrată pe adult-cuplu-familie. Este pasionat de comunicarea cu oamenii și de procesele ce se desfășoară în psihicul uman

Cristina Ișvan

Absolventa a Facultatii de Psihologie, a urmat cursurile de formare in psihoterapie cognitiv- comportamentala. Deține atestat de libera practica din partea Colegiului Psihologilor si un atestat de consilier pentru dezvoltare personală.

Csaba Porkolab

Cu studii în domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei, teologiei și al inteligenței artificiale, sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu drept de liberă practică. În prezent sunt psihoterapeut practicant sub supervizare în cadrul Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din Romania (APCCR). Optimist din fire, ofer servicii de psihoterapie pentru adolescenți și adulți. Pasionat de căutarea soluțiilor optime pentru o viață cu sens.

Daniela Băluțel

Psiholog clinician, consilier pentru dezvoltare personală, psihoterapeut în formare în Psihoterapie Experențială centrată pe adult-copil-cuplu-familie în cadrul Institutului SPER și membră a Colegiului Psihologilor. Licențiată în Psihologie și absolventă a programul de Master „Psihodiagnoză, Psihoterapie Experențială Unificatoare și Dezvoltare Personală”, ambele din cadrul Universității din București. Pasionată de relațiile interumane, latura psihosomatică, dar și de well-being, meditație și art-terapie.

Daniela Iusco

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un master în Psihologia Sănătății Publice și Clinice. În prezent desfășoară activități de voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoțională și consiliere psihologică, dedicat studenților.

Delcea Daniel

Psihoterapeut, cu experiență în consilierea tinerilor, consiliere premaritală și de familie. Absolvent al facultății de teologie, a urmat cursurile de formare în psihoterapia cognitiv- comportamentală coordonate de Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din Romania și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Diana Belean

Psiholog cu experiență în psihologie educațională și consiliere vocațională. Pasionată de oameni și de poveștile lor.

Diana Munteanu

Psiholog clinician și psihoterapeut centrat pe client, specializat în psihotraumatologie și asistare psihologică, cu competențe în evaluare clinică și psihoterapie.

Diana Pitei

Diana este licențiată în Psihologie, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a finalizat Masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul aceleiași universități. În prezent este psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv-comportamentală, membră în Colegiul Psihologilor din România și, totodată, consilier pentru dezvoltare personală.

Elis Antonescu

Licențiată în Psihologie, psihoterapeut integrativ în formare, autoare de cărți pentru copii. Iubesc oamenii, motiv pentru care am decis să-i însoțesc în călătoria către Sine, să-i ghidez în descoperirea resurselor interioare.

Emanuela Raluca Radulescu

“Consilier pentru dezvoltare personală, iubitor de oameni și de viață, am fost fascinată de mic copil să studiez ființa umană și mai ales să mă observ pe mine în manifestarea vieții, să mă cunosc și să aflu cine sunt și ce pot face. Am urmat cursurile de dezvoltare personală cu specializare în psihoterapie integrativă (urmând pașii pentru a deveni psihoterapeut integrativ. Sunt onorată și bucuroasă să pot fi ghid, mentor și îndrumător în ale universului interior mistere, astfel încât să ajut omul să onoreze și prețuiască viața prin a trăi conștient și cu inima deschisă.

Evelina Chira

Licențiată în psihologie, a absolvit masterul de Psihotraumatologie și Asistare Psihologică precum și programul de formare în consiliere și psihoterapie Gestalt. În prezent urmează programul formativ în psihoterapia Integrativă a Traumei și este membră a Colegiului Psihologilor din România, având atestat de liberă practică în specializarea psihologie clinică și psihoterapie.

Filip Popovici

Studii în domeniile psihologiei, filosofiei și teologiei, doctor în psihologie. A urmat un program de master în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare și Dezvoltare Personală. Este consilier și psihoterapeut, cu competențe în consiliere și psihoterapie centrate pe adult-copil-cuplu-familie.

Gabriel Iarca

Absolvent de economie și teologie. Este implicat în proiectul Respiro din anul 2007. Director Asistent în cadrul programului pentru adolescenți „Companioni 2011 - 2017”. Mentor și organizator a peste 25 de tabere pentru adolescenți și tineri.

Ioana Mărculescu

Licențiată în psihologie la Universitatea Titu Maiorescu din București, bursă Erasmus Paris VII, master în psihanaliza si psihologie clinică la Universitatea Titu Maiorescu. În prezent participă la programul de formare al Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană. Disponibilitate pentru lucrul cu adolescenți, tineri, adulți și bătrâni.

Ionut Stavarachi

Studii în domeniul psihologiei, teologiei și cel medical. În prezent sunt psihoterapeut practicant sub supervizare în cadrul Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din Romania (APCCR). Optimist din fire, ofer servicii de psihoterapie pentru adolescenți și adulți.

Jeni Dumbraveanu

Studii în domeniul asistenței sociale. Formare în Psihoterapia de Familie, Cuplu şi Copil, lucrează cu familii, cu copiii/adolescenți, cu tineri, cu cupluri, cu persoane care au suferit traume, refugiaţi, persoane care luptă împotriva dependențelor şi cu persoane cu tulburări psihiatrice.

Lavinia Lazăr

Studii în domeniul psihologiei și consilierii în asistența socială. În prezent urmează programul formativ în Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală. Formator în Programul de Recuperare din Anxietate și Depresie al Nedley Health Solutions. Desfășoară activități de consiliere premaritală și de cuplu. Implicată în activități destinate adolescenților și tinerilor.

Lavinia Stefan

Specializata in Psihoterapie cognitiv comportamentala si Logopedie, veselă și prietenoasă sunt aici pentru a te ajuta.

Liviu Vaduva

Studii în domeniul teologiei, și relațiilor de familie. Din perspectivă psihologică, sunt în supervizare în programul de formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Îmi place să ascult oamenii și să-i pot ajuta pentru o inimă și un suflet mai senin.

Mădălina Poenaru

Studii în domeniul psihologiei. În prezent urmează un program de master în Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Membră a Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, Universitatea Babeș-Bolyai.

Mădălina Vacariu

Licențiată în Psihologie în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, masterandă în cadrul masterului de Consiliere și Intervenții Psihologie în Dezvoltarea Umană în cadrul aceleiași universități, urmează Programul de formare profesională în consiliere cognitivă şi comportamentală oferit de Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România, își dorește și caută activ să aducă o contribuție lumii în care trăim.

Magda Simion

Studii in domeniul teologiei și asistenței sociale. In prezent, psihoterapeut practicant sub supervizare in cadrul Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România. A construi si a dezvolta relatii interumane reprezinta priorități in viata mea.

Mărgărint Andreea

Studii în domeniul psihologiei urmate în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, București, a urmat masterul de psihotraumatologie și asistare psihologică și este psihoterapeut cu formare în psihoterapia Gestalt. A ales această profesie din drag pentru oameni și din compasiune pentru sine și pentru ceilalți. Din dorința de a fi și de a oferi un sprijin în momentele în care avem nevoie de un însoțitor în călătoria către noi înșine.

Maria Alexandra Moga

Studii în domeniul psihologiei în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj. În prezent urmează cursurile în cadrul programului masteral de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Dezvoltă și implementează activități ce vizează consilierea vocațională și dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor și adulților.

Marina Stoica

Psihoterapeut sub supervizare, în anul IV de formare în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană. Absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul UEB, a urmat un master în domeniul psihologiei clinice la aceeași universitate. Este de asemenea consilier pentru dezvoltare personală, având experiență de lucru cu grupuri de copii și individual cu adolescenți și tineri adulți.

Marius Andrei

Consiliere premaritală. Studii în domeniul teologiei, educației și relațiilor de familie. În prezent urmează un program de formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Pasionat de relațiile interumane are o vastă experiență în consilierea premaritală, de cuplu și de familie.

Miruna Tudor

Sunt consilier și psiholog clinician sub supervizare, membră a Colegiului Psihologilor din Romănia, iar in prezent urmez cursurile de formare din cadrul "Institutului Român de Psihoterapie Integrativă". Pasionată de cunoaștere si armonie, susțin conectarea la propriul centru, cultivarea increderii și bineințeles, onorarea propriei forțe

Mugurel Ciurea

Studii în domeniul teologiei și cel al psihoterapiei. Experiență în lucrul cu tinerii și adolescenții în diverse proiecte și activități psihoeducative. A absolvit Școala de Formare în Psihoterapie Familială Sistemică în cadrul Institutului de Formare și Practică Sistemică DIANOIA, Timișoara. Este psiholog cu drept de liberă practică, practicant sub supervizare, în specializarea psihoterapie familială sistemică.

Nicolette Cojocaru

Nicolette este psihoterapeut centrat persoană în supervizare și psiholog într-un centru educațional pentru copii. În cabinet lucrează cu tineri, adulți și părinți, având experiență în abordarea simptomelor anxietății, depresiei, dificultăților de relaționare, a problemelor cu stima de sine, procastinare, gestionarea pierderii și alte provocări emoționale. În prezent, Nicolette își completează studiile în evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și a familiei și aplică în munca ei principiile psihoterapiei umaniste: empatie, acceptare necondiționată și non-directivitate.

Oana Ghimbulut

Studii în domeniul psihologiei. În prezent este consilier pentru orientare în carieră la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. Predă ca şi cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației-UBB şi desfăşoară voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoţională pentru studenţi.

Oana Tudor

Oana Tudor, Psiholog și Psihoterapeut în formare – în Psihoterapie Centrată pe Persoană. Călătorită prin țară și stabilită la Timișoara; Absolventă a Facultății de Psihologie în cadrul Universității București, mereu cu un gând la oameni și încrezătoare că împreună putem depăși orice.

Paul Șerban

Am lucrat automatizări și eram fascinat de rapiditatea și predictibilitatea comenzilor. Am schimbat slujba, lucrez cu omul, urmăresc labirintul deciziilor și sunt bucuros să ofer harta și busola. Sunt în programul de supervizare ca terapeut, iar în timpul liber accept provocările munților.

Radu Marian

Licențiat în Psihologie, în cadrul Universității SNSPA din București. A urmat un program de master în Terapii Cognitiv-Comportamentale. Are o formare continuă în terapia sistemică – copil, cuplu, familie. Este membru al Colegiului Psihologilor din România, având atestat de liberă practică.

Raluca Gavrilescu

Psiholog clinician practicant sub supervizare, licențiată în psihologie. În prezent urmează o specializare academică în psihoterapie în cadrul programului de masterat „Psihoterapii cognitiv-comportamentale" și un program de formare complementară în „Psihoterapia integrativă a traumei” în cadrul Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT). Este pasionată de scris, articolele sale în domeniul psihologiei și psihoeducației fiind publicate în reviste de specialitate. De asemenea, urmează programul de formare în logopedie „Tehnici și proceduri de intervenție în terapia logopatiilor", în cadrul Asociației Logopezilor din România.

Raluca Listea

Psihoterapeut, consilier și psiholog clinician, cu licență în psihologie și studii masterale în domeniul psihoterapiei în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Oferă servicii de dezvoltare personală și consiliere sau psihoterapie pentru probleme emoționale, comportamentale și sexuale.

Ramona Popovici

Studii în domeniul psihologiei. A urmat un program de master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și Familiei. Este psihoterapeut în formare, cu competențe în consilierea psihologică și psihoterapia copilului, cuplului, adultului și familiei. În prezent lucrează cu adolescenți și tineri adulți.

Roxana Mateiu-Vescan

Studii în domeniul psihologiei. Este consilier pentru orientare în carieră la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri, asistent de cercetare în cadrul Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, UBB. Este voluntar în proiecte destinate dezvoltării socio-emoționale a tinerilor şi a adolescenților.

Roxana Radu

Studii în domeniul psihologiei și cel medical. Psiholog cu drept de liberă practică și formator în Programul de Recuperare din Anxietate și Depresie al Nedley Health Solutions. Implicată în activități destinate copiilor și tinerilor. În prezent este psihoterapeut practicant sub supervizare în cadrul Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din Romania (APCCR). Oferă servicii de psihoterapie pentru copii, adolescenți și adulți.

Silvia Bouroș-Lopătaru

Absolventă a Facultății de Psihologie și Stiintele Educației din București, a urmat un master la aceeași facultate în domeniul psihotraumatologiei și psihologiei clinice. În prezent este psihoterapeut în formare în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană, în anul III și în anul I în programul de formare „Psihoterapia Integrativă a Traumei", oferit de Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei. A lucrat atât cu copii și adolescenți, cât și cu adulți tineri.

Simona Coste

Din dorința de a mă dezvolta, de a înțelege cât mai bine emoțiile pe care le trăim și de a cunoaște, mi-am îndreptat pașii către domeniul psihologiei. Am urmat cursurile Facultății de Psihologie în cadrul Universității Titu Maiorescu și masterul de „Psihoterapii Cognitiv Comportamentale" la aceeași Universitate. De asemnea, sunt și consilier pentru dezvoltare personală.

Sorin Sandulache

Consiliere medicală/intervenție de criză. A studiat și profesează în domeniul medicinei. Medic primar specialist, specializarea Neurologie. Este totodată licențiat în teologie, a urmat un program de master în psihoterapie și un doctorat în antropologie medicală și sănătate publică. A publicat o serie de lucrări de specialitate în domeniul sănătății, consilierii și psihoterapiei.

Stancu - Driga Florina -Georgiana

Viața poate fi o experienă frumoasă, însă greutățile de care avem parte ne pot întuneca, uneori, percepția trezindu-ne într-un loc întunecat și periculos. Oamenii caută ajutor atunci când nu mai pot și când îi doare. Sunt Florina Stancu, psihoterapeut integrativ și împreună putem găsi ieșirea din impas.

Teodora Gavrila

Psiholog si Psihoterapeut sub supervizare in Psihoterapia Centrata pe Persoana.

Tiberius Georgescu

Consiliere premaritală. Studii în domeniul teologiei, educației și relațiilor de familie. În prezent urmează un program de formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Pasionat de relațiile interumane are o vastă experiență în consilierea premaritală, de cuplu și de familie.

Toader Ruxandra Ștefania

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, a urmat masterul de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale in urma caruia a avut ocazia sa consilieze persoane private de libertate. In urma obtinerii exercitarii profesiei a acumulat experienta in lucrul cu adulti si copii.

Vajda Csaba

În prezent este psihoterapeut practicant sub supervizare în cadrul Asociației de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din Romania (APCCR). Cu studii în domeniul teologiei. Pasionat de viață, emoții și cogniții.

Valeria Roman

Psihoteraput integrativ cu drept de liberă practică, membru în Colegiul Psihologilor. Practică psihoterapia în regim independent, în Belgia. Este specialist în Comunicare și Relații Publice. Absolvent de Teologie la Universitatea din Bucuresti.

Violeta Negoitescu

Studii în domeniul Științelor Educației, specializarea Psihopedagogie specială, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București. A urmat un program masteral de consiliere în asistență socială și o formare în terapia sistemică de familie, la Centrul de Formare și Terapie pentru Copil, Cuplu și Familie.

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!