Băieților le plac fetele cu accesorii

Ce fel de fete le plac băieților? Cum arată fata ideală? Ce să fac să mă placă mai mult băieții? Sunt întrebări pe care aproape toate fetele și le-au pus la un moment dat, în timp ce se priveau în oglindă.

Poate că acest articol ar fi trebuit scris de un bărbat, dar îndrăznesc să cred că intuiesc ce le plac băieților la fete: accesoriile.

Că ești blondă, brunetă, roșcată, că ești minionă sau cu picioare lungi, că ai forme mai rotunde sau trup de manechin, că ai părul întins cu placa sau ondulat, că porți ochelari sau nu, că esti genul natural sau folosești cosmetice - până la urmă nu acestea fac diferența. Gusturile băieților nu se discută. Pentru fiecare băiat există un alt tipar de frumusețe. Soțul meu spune că în ceea ce privește exteriorul nu există femei frumoase sau femei urâte, doar femei îngrijite și neîngrijite. Și așa se explică de ce aceași persoană te izbește pozitiv cu aspectul ei într-o ocazie, iar alteori te lasă indiferent.

Ce, nu ți s-a întâmplat măcar odată în viață să te întrebi ce i-a placut lui X la colega ta și cum de Y, care nu e tocmai cea mai arătoasă prietenă a ta este întotdeuna înconjurată de pretendenți? Sigur te-ai mai întrebat și cum de Z, care e atât de finuță, cu corp de fotomodel și cu inteligență peste medie este singură? Mai ales dacă  “domnișoara Z” ești chiar tu. Nu de puține ori m-am surprins punându-mi aceste întrebări și mi-am dat seama ce au unele fete și ce le lipsește altora. Accesoriile pot face diferența.

Ce sunt accesoriile pe care poate să le poarte o fată pentru a fi mai atrăgătoare?

Dacă sunt accesorii înseamnă că sunt elemente care nu vin automat, obligatoriu în viața cuiva, ci sunt acele lucruri pe care alegi să le așezi la ceea ce este deja dat. Să zicem că înălțimea, culoarea ochilor, rotunjimile trupului, vocea sau chiar statutul social nu le poți influența sau alege prea mult, însă cu ce le asortezi și accesorisezi, da.

Pentru început poți alege un zâmbet ca accesoriu. Cu el nu dai niciodată greș. Poți alege cuvinte frumoase, elegante. Poți alege o atitudine senină și demnă. Acestea pot face diferența între două frumuseți fizice comparabile. Da, e drept băieților le plac fetele cu accesorii. Vorbim de un corp armonios, unghii ingrijite, picioare epilate, haine alese cu grijă în funcție de timp și loc, o coafură potrivită, un ceas frumos, o eșarfă fină, un parfum atrăgător, pantofi colorați. Pentru toate acestea e nevoie de timp, de investiții, de gust.  Dar băieților le mai plac și alte accesorii. O fată care vorbește mai multe limbi străine sau una care se urca fără emoții la volan, o fată pentru care tehnologia nu e chineză, una care povestește experiențe de viață neobișnuite sau nu iși dă ochii peste cap când trebuie să gătească o supă– toate acestea vor atrage cu siguranță atenția unui băiat. Băieților le place ca aceeași fată să știe să poarte tocuri, dar și pantofi sport în vărful munților. Băieților le place ca acceași fată să poarte în geantă un produs cosmetic colorat, dar să fie gata să se arunce în piscină fără să se teamă ca i se scurge machiajul. Băieților le plac fetele care poartă și alte accesorii: o carte sau mai bine zis ce a învățat din ea, o diplomă de la un curs sau mai corect spus ce a învățat de acolo.

Alte accesorii mai cu greutate, dar care nu izbesc întotdeuna la prima vedete ar fi o calificare profesională, o direcție clară în viață, priorități bine definite. Poate veți spune că băieții nu se uită la acestea. Ba se uită, poate nu la prima întâlnire, dar mai târziu le vor urmări și pe acestea.  Atât de multe lucruri pot face diferența între fete. Chiar și între cele frumoase și cele (mai) frumoase. O vorbă isteață, o glumă bună, simțul practic, capacitatea de a lua decizii bine – toate acestea sunt accesoriile care fac diferența între oameni.

Vrei să te placă băieții? Poată accesoriile potrivite. Învață când să scoți în evidența când un accesoriu, când pe altul. Că dacă îți vei expune abilitatea de a merge pe tocuri atunci când ieși la iarbă verde sau dacă faci o glumă atunci când toți din jur păstrează un moment de reculegere, ori dacă îți enumeri diplomele atunci când ești în vizită la rudele de la țară, atunci accesoriile tale devin un kitsch.

Alege accesoriile potrivite, schimbă-le în funcție de context, îmbunătățește-le și investește în cele care se asortează oricând și oriunde. Așa ai toate șansele să atragi atenția și privirile admirative ale băieților. Alături de toate cele de mai sus, un accesoriu obligatoriu, care sporește frumusețea și dă valoare unui om, este reprezentat de principiile morale. Când cineva este cunoscut pentru felul lui de a fi, consecvent în bine în toate situațiile de viață, oferă credibilitate și câștigă admirația celor din jur.

 

 

 

 

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

9.2

Nota de mai sus este media tuturor notelor acordate de cititori. Îți mulțumim!

adaugă o părere