Este incredibil cum aproape fiecare dintre noi are la degetul mic o bibliotecă de informații mai bogată decât celebra Bibliotecă din Alexandria. Deși credem că ar trebui să profităm de oportunitatea aceasta, de multe ori ne limităm la a verifica obsesiv newsfeed-ul de la Facebook sau Instagram.
Iată câteva website-uri captivante care îți pot îmbogăți în mod serios cunoștințele:
Explorează virtual una dintre cele mai celebre lucrări de artă religioasă creată vreodată, acompaniat de muzică gregoriană.
Subiectele abordate în conferințele TED sunt vaste – practic, poți găsi aici specialiști vorbind despre orice te-ar interesa, de cele mai multe ori într-un mod surprinzător și inedit.
- Ascunzătoarea lui Anne Frank
Anne Frank, o fată evreică, părinții și sora ei, se ascund împreună cu câțiva prieteni într-un apartament dintr-o parte secretă a unui depozit în timpul celui de-al doilea război mondial. Timp de 2 ani, Anne scrie într-un jurnal despre viața în ascunzătoare, despre evenimentele vremii, despre visurile, gândurile și speranțele tuturor celor ascunși în anexă – jurnal pe care tatăl ei îl va publica după încheierea războiului. Aici poți afla mai multe și poți face un captivant tur virtual al anexei secrete.
- Turul „pământului făgăduinței”
Un pelerinaj virtual al Țării Sfinte prin Google Maps, echipat cu fotografii și descrieri ale întâmplărilor și locurilor biblice.
Una dintre cele mai cunoscute platforme pentru învățarea limbilor străine, BBC Languages este un website interactiv și gratuit.
Un website complet pentru a te ajuta să-ți perfecționezi desenele este Drawspace. Poți participa la cursurile online interactive sau poți învăța să desenezi doar urmând instrucțiunile profesorilor.
Dacă îți place muzica și ai vrut întotdeauna să compui ceva, sau dacă doar ești în dispoziția de a te juca, fără să-ți deranjezi vecinii, cu instrumente muzicale, încearcă site-ul onlinesequencer.net. Poți salva melodia compusă de tine și o poți trimite prietenilor.