De la MasterTin la Respiro Learning

Din 2014 ne ocupăm exclusiv cu dezvoltarea tinerilor și ne concentrăm să le oferim o experiență relevantă, care să-i împrospăteze și să le schimbe viața. Respiro a construit un proiect special pentru fiecare direcție de dezvoltare: Consiliere (Teajut.ro, acum Respiro Help), timp de respiro (Respiro Time), Lectură de calitate (Biblioteca Respiro, acum Respiro Books), evenimente (ceainăria Respiro, acum Respiro Lounge), seminarii în școli pentru elevi(Respiro Schools), iar de curând s-a lansat și proiectul Respiro Caravan.

Proiectul nostu a început sub denumirea de ”MasterTin” reprezentând ramura de cursuri online menită să acopere nevoia tinerilor de a se informa si se dezvolta cu privire la următoarele direcții: ”Excelența”, ”De Suflet”, ”El&Ea” și ”Despre tine”. A fost lansată în toamna anului 2015 și a început cu 10 cursuri. În 2016 au fost adăugate alte 4 cursuri, iar în anul 2017 a fost adăugat cursul de Educație Financiară, fiind, de asemenea, îmbunătățite și celelalte cursuri. 

De-a lungul anului 2017, s-au înscris aproximativ 510 utilizatori și s-a înregistrat un număr de 247 absolvenți. Cele mai îndrăgite cursuri, cu cei mai mulți studenți înscriși, au fost: „Învață să folosești banii” (139 de utilizatori), „Ești pregătit pentru căsătorie” (50 de utilizatori) și „Eliberează-te de dependențe” (49 de utilizatori). 

Pagina de Facebook a ajuns la peste 4.600 de utilizatori, iar în decursul anului 2017 pagina a avut aproximativ 63.500 de interacțiuni. 

De ce Respiro Learning?

Schimbarea a venit ca o necesitate a prinderii tuturor proiectelor sub aceeași umbrelă. Umbrela Respiro. În acest fel utilizatorii noștri se pot integra într-o comunitate extinsă, dincolo de online și pot naviga mai ușor, în funcție de nevoile lor, de la un proiect la altul.

Ce s-a schimbat?

1. Am lărgit aria ta de dezvoltare prin crearea mai multor categorii de cursuri: Dezvoltare antreprenorială, Dezvoltare personală și socială, Timp liber, Artă, Cultură și civilizație, Religie și Spiritualitate, El & Ea. 

2. În 2018 am lucrat la 10 cursuri online noi și gratuite pentru tine. Le vei găsi pe noua platformă în cele șapte categorii enumerate mai sus.

3. Acum îți poți cunoaște profesorii și poți interacționa cu ei. Da! Acum vom avea cursuri și ateliere, la locație, iar pentru o sumă modică poți avansa descoperirile în domeniul care te pasionează, alături de profesorii noștri, în cadrul evenimentelor organizate la Respiro Lounge. 

4. Un blog concentrat pe tematicile cursurilor va funcționa pe platformă, iar tu vei putea să citești și să descoperi lucruri suplimentare despre fiecare din domeniile alese de tine

O grafică mai prietenoasă și mai adaptată contextului tău de a studia, de oriunde. Pentru restul modificărilor am vrea să te surprindem, așa că te invităm pe platforma noastră respiro.ro/learning pentru a descoperi lucuri noi pregătite special pentru tine.

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

10

Nota de mai sus este media tuturor notelor acordate de cititori. Îți mulțumim!

adaugă o părere