Urări marca RespiroTime

“Dragă cititorule,

Bucură-te de fiecare clipă din anul ce îți stă în față. Lasă-te inspirat, motivat și înconjurat de oameni de caracter care să aducă în viața ta un plus de valoare. Caută să-ți definești personalitatea, descoperă fericirea momentelor de Respiro și nu uita că atunci când dăruiești, viața îți va oferi belșug de binecuvântări. Sper ca în noul an să îți (re)definești prioritățile, să te (re)orientezi în viață, să te analizezi și să-ți găsești mereu puterea de a-ți reîncărca bateriile.

Să nu uiți că anul tău poate fi presărat cu reușite, entuziasm, satisfacții, pace, iubire, recunoștință și originalitate. Depinde doar de tine! Trăiește în modul Respiro!” – Theodora Paraschiv (redactor șef RespiroTime)

“Viața noastră ar fi foarte monotonă fără momentele de sfârșit urmate de un nou început. Săptămâna se termină si apoi începe alta. Luna se termină și începe o alta. Anul se termină și începe altul. Anumite etape în viața au un sfărșit și sunt urmate de altele. Este o parte din design-ul vieții tot acest proces. Însă, un nou început trebuie sa fie întotdeauna precedat de un moment de respiro. Avem nevoie să ne oprim, să analizăm ceea ce a fost până acum și să prindem noi puteri pentru a merge mai departe. Vă doresc o mulțime de momente de respiro pentru noul an, pentru ca fiecare decizie, fiecare schimbare, fiecare nouă etapă să fie însoțită de entuziastm, valori și frumos.” – Gabriel Iarca (președinte Asociația Respiro)

“Îmi doresc ca pentru anul care urmează, viața ta să fie împlinită! Îmi doresc pentru tine un an în care să te bucuri și să fii fericit cum nu ai mai fost niciodată până acum. Pentru că meriți! Este un nou început, așa că scrie-ți motivele pentru care vrei să lupți anul acesta. Fă tot ce îți stă în puteri pentru a-ți atinge obiectivele și la finalul anului privește cu mândrie spre ce ai realizat. Iar dacă în timp ce vei munci din greu pentru realizarea țintelor tale vei întâlni provocări, greutăți sau te vei descuraja, vom fii alături de tine, oferindu-ți un moment de Respiro, ca apoi să poți să o iei de la capăt cu forțe noi.” – Abigaela Bîlbîie (redactor RespiroTime)

“Aș vrea să vă opriți o secundă din lucrul vostru, din agitația cotidiană și să vă uitați spre lucrurile frumoase din viața voastră: spre țintele care vi s-au îndeplinit, spre oamenii care vă iubesc, spre momentele de neuitat și fiecare mic lucru care v-a construit anul 2017. Și acum, îmi doresc pentru voi ce mi-aș dori și mie. Ca la finalul anului 2018, să fiți de 3 x mai fericiți cu alegerile voastre, să vă zâmbească sufletul și să simțiți că înfloriți. Nu uitați ca anul acesta să profitați de fiecare moment împreună cu cei dragi, să vă bucurați de ocaziile care vă ies în cale și să țintiți spre înalte culmi! Vă urez un Nou An în care binecuvântările să vă fie neașteptat de mari! “ – Arina Baston (redactor RespiroTime)

"Îngăduiește-ți să fii surprins de viitor în timp ce construiești piesă cu piesă ziua de azi și de mâine. Fii flexibil, maleabil, în timp ce pui stabilitate și îți consolidezi planurile de viitor. Frumusetea clipei stă tocmai în puterea ei de-a ne surprinde. Lasă-te furat de acest inevitabil al contemporanului!" – Marta Popescu (redactor RespiroTime)

„Ne place să credem despre un an nou că este ca o nouă carte care își deschide coperțile pentru noi. Un volum care deschide alte liste cu ținte, unele mai modeste, altele mai îndrăznețe. Ce îți doresc eu este să îți întipărești noul volum al vieții în mod neobosit, dintr-o copertă într-alta. Cu iertare care să îți curețe sufletul de orice neîmplinire a trecutului sau care va urma. Din niște pagini, adâncește, te rog, o prăpastie a uitării față de orice ți-a greșit și îți va mai greși cineva. Adaugă înțelepciune suferinței tale, ca să o lași să te șlefuiască într-un diamant cum nu ai visat până acum. Peste toate, varsă iubire fără măsură, ca să ți se lumineze chipul ca unui copil care învață primii pași, într-un nou an de viață”. – Diaconu Carina (redactor RespiroTime)

„O nouă etapă din drumul pe care l-ai început acum mult timp îți stă în față. Drumul poate fi anevoios uneori sau parcă prea drept și ușor. Așa e viața. Te sfătuiesc să fii deschis la minte în noul an și de asemenea să fi doritor după noutate. Fii conectat și filtrează în același timp informația. Știi cum e: fake news, fake people. Vânează amintiri, peisaje, oameni faini și ieși din zona de confort oridecâteori ai ocazia. La mulți ani!” – Rares Lazar (redactor colaborator RespiroTime)

“Le doresc cititorilor noștri să aibă conștientizarea că fiecare zi este un miracol și întocmai așa și trebuie trăită fiecare clipă de viață care ni se oferă! Le port respect fiindcă se prețuiesc atât de mult încât să citească și să crească astfel în fiecare zi în cunoaștere asupra frumuseții vieții; iar asta ne  apropie și mai mult pe noi ca oameni, împărțind și împărtășind din splendorile vieții”. – Rebecca Popescu (redactor colabolator RespiroTime)

“Vă doresc un an mai bun decât cel ce a trecut, iar voi și să fiți mai buni ca în trecut! Alături de respirotime.ro să creșteți spre excelență, să învățați să aveți grijă de sufletul, de corpul și de mintea voastră, să vă îmbogățiți din experiențele altora și să aveți relații care să vă bucure și să vă inspire zi de zi. Împreună spre 2018 cu entuziasm și speranță! La mulți ani tuturor!” – Cristina Ișvan (editor RespiroTime)

 “Bomboane, bomboane

Turte şi marţipane

Miere şi nuci, plăcinte dulci.

Scorţişoară şi banane,

Miez de nucă şi curmale,

Stau îngrămădite toate

În burtică sau pe coate.

Ce se vrea aici să fie,

Sarbătoare sau gustare?

E an nou, e bucurie!

Filă nouă-n calendar,

Filă nouă în jurnal.

Noi poveşti şi întâmplări

Pentru voi dragi cititori

Aşteptăm să vi le scriem

Cu mult dor şi spornicie!

La multi ani cu sănătate

Cu iubire şi cu fapte

Cu familie ce creşte

Şi pe voi vă sprijineşte.

Iară anul care vine,

În afară de botine,

Să v-aducă apetit

De citit şi răsfoit!

La multi ani! "…de la Andreea Mirică (redactor RespiroTime)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

adaugă o părere