Simte atingerea divinului

Se povestește că un bărbat urmărea un copil care îşi înălţa zmeul pe câmp. Mișcările neobișnuite ale băiatului și modul în care mânuia sfoara i-au atras atenția.  Când s-a apropiat de el și-a dat seamă că băiatul era orb, așa că l-a întrebat de unde această plăcere și îndemânare de a înălța zmeul dacă nu-l poate vedea. „Chiar dacă nu pot vedea zmeul, totuşi îl simt cum trage sfoara”, a răspuns copilul.

Poate că nu mereu îl putem identifica pe Dumnezeu în această lume sau în viața noastră. Unii chiar se îndoiesc de existența Sa. Dar, la fel ca acest băieţel, chiar dacă nu-L putem vedea, totuşi îi putem simți atingerea.

Primăvara este dovada pe care Dumnezeu ne-o dă pentru a ne arăta în cel mai ingenios mod că El este Creatorul și că ne iubește. Natura strigă că Dumnezeu este iubire. Fiecare mugur de floare care răzbate pe crengile pomilor, fiecare fir de iarbă care crește dintr-un pământ amorțit, fiecare glas de pasăre ce își caută cuibul de anul trecut- toate ne arată puterea creatoare și transformatoare a divinului. Primăvara ne ilustrează cum Lumina învinge întunericul, cum viața înfășoară din nou pământul și astfel cum Binele va învinge răul cândva, pentru totdeauna.

Caută să vezi în tot ceea ce te inconjoară o declarație de dragoste din partea Creatorului! Lasa-te cuprins de iubirea pe care natura o revarsă și alege ca la rândul tău să fii o atingere binefăcătoare pentru alții!

Adesea auzim idei de genul “fă din această primăvară, un nou început”, “este timpul pentru noi decizii sau pentru reafirmarea obiectivelor stabilite de Anul Nou”. E adevărat, dar ce ai spune să lași această primăvară sa-ți vorbească, să te atingă cu un mesaj mai profund? “Primăvara ne arată ce poate face Dumnezeu dintr-o lume murdară și anostă”, spunea Virgil Kraft,

Lasă-L să facă primăvară și în viața ta!

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

9.6

Nota de mai sus este media tuturor notelor acordate de cititori. Îți mulțumim!

adaugă o părere