iEmoții - un proiect de conștientizare emoțională marca Școla de Valori

Te interesează să te cunoști mai bine? Te-ai întrebat vreodată cum ai putea să ai o perspectivă pozitivă asupra vieții? Dar ce zici despre controlul emoțiilor?

iEmoții este un proiect marca Școala de Valori, realizat de către adolescenți pentru adolescenți, în vederea conștientizării importanței dezvoltării emoționale, și nu numai, în cadrul tinerilor. 

Ce presupune proiectul?

Conferințe și workshop-uri gratuite, de dezvoltare a unor abilitati precum: public speaking, lucrul în echipă, conștientizarea valorilor personale și alte subiecte de interes pentru adolescenți (și nu numai!).

Scopul proiectului este creșterea gradului de conștientizare emoțională și de control al emoțiilor, prin intermediul atelierelor de educație non-formală Participanții vor avea un avantaj competitiv pe piața muncii și în accesarea facultăților de top din Europa prin întărirea siguranței în propria persoană și identificarea în partea activă a comunității.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, în weekend-ul 9-10 iunie, fiecare zi constând în câte două sau mai multe sesiuni paralele pentru liceeni. Sesiunile vor consta în ateliere practice, pe teme precum: self-awareness, gestionarea propriilor emoții, recunoașterea emoțiilor altora și relațiile cu ceilalți, tipurile comportamentale. 

Sesiunile vor fi ținute la OK Center, un hub non-formal, încăpător, ce poate găzdui peste 60 de participanți, iar pe lista invitațiilor amintim câteva nume: Roxana Drăguș - trainer în psihologia pozitivă, Irina Munteanu - trainer prin teatru și improvizație, Vasilică Andrei - trainer corporate la Apple, Raluca Aldea- instructor și dansatoare de tango, Claudia Toma - psiholog neurodezvoltare, Tedy Creștin - expert în expresii faciale, Paul Dovan - public speaking/ NPL coach/ vlogger, și alți invitați surpriză.

Dacă ești interesat, echipa iEmoții te așteaptă în locația Ok Center, pe 9 și 10 iunie, începând cu ora 09:30. Nu uita să completezi formularul de înscriere și să le dai un like la pagina de facebook.

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

9

Nota de mai sus este media tuturor notelor acordate de cititori. Îți mulțumim!

adaugă o părere