Frumos este să (te) dai!

Tuturor ne place sã primim cadouri, felicitări, aprecieri, multumiri, zămbete. Ne place să știm ca este cineva care se gândește în mod special la noi și face ceva prin care ne și arată acest lucru.  

Suntem în plină lună decembrie: zăpadă care scârțâie sub picioare, nasuri roși, mâini îngheţate…dar nu doar atât. Decembrie înseamnă întâlnire cu oameni dragi, cadouri, bilanţ, ţinte și un nou început. Este luna deciziilor și luna în care primim și dăruim.

Te provoc la ceva nou! Luna aceasta experimentează bucuria de a te dărui! Cel mai frumos cadou esti chiar tu! Dăruiește-te pe tine! Ești materie preţioasă, ai zâmbet unic, ochii tăi sunt cei mai expresivi, mâinile tale care ajută sunt cele mai frumoase, vorba ta care ridică este cea mai dulce, iar picioarele tale care aleargă sunt cele mai puternice. Tu ești buchetul de flori, zâmbetul, căldura dintr-o zi geroasă, raza de soare - tu ești darul cel mai de preţ!

Știi cât de mult va fi apreciat acest dar? Gândește-te la valoarea pe care o ai în ochii tăi, în ochii celor de langa tine și mai presus de toţi în ochii Lui Dumnezeu. Când te cunoști, când știi înălţimea caracterul tău, vei simţi bucuria deplină care constă în a te dărui. Astăzi este vremea să simţi fericirea dăruirii și altfel! Fii darul cuiva!

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

adaugă o părere