Fetelor le plac băieții cu “pantofii ….”

Cu plete sau fără plete, înalt, brunet și cu ochii căprui sau mai scund, blond și cu ochii verzi? Tu cum ești? Te plac fetele?

Niciodată nu ești pe deplin mulțumit de succesul tău ca bărbat și dacă îți dorești să atragi mai mult atenția fetelor, fii atent și ce încălțăminte porți.

Cum așa?

Ei bine, se spune că pantofii îl definesc mai mult pe om decât orice alt obiect vestimentar. Iar dacă  fetele se vor uita la pantofii tăi…ce vor vedea?

“Pantofii curați “vor spune despre tine că ești un bărbat îngrijit, iar fetelor le plac băieții care se spală des, miros frumos, își îngrijesc fața și părul, merg la sală pentru a avea un corp armonios.  

“Pantofii aleși cu grijă” în funcție de loc și timp (de la cei lăcuiți, până la pantofii sport, de la șlapi până la bocanci) arată cât de ancorat ești în realitatea de zi cu zi, cât de mult controlezi contextul și te adaptezi în funcție de el. Că dacă faci pe durul când fata vrea un băiat sensibil și dacă te apucă frica atunci când e nevoie să îți dovedești bărbăția, înseamnă că nu ai ales cu grijă pantofii. Și dacă ești zgomotos când ești la concert sau mutulache în parc cu prietenii, tot asta înseamnă. Că nu ai ales pantofii în funcție de context.

Ambii “pantofi orientați în aceeași direcție” spun despre tine că știi ce vrei de la viață. Nu azi de te apuci de o facultate, la primăvară începi un business, la vară faci planul să mergi la muncă în străinătate și la toamnă te reorientezi. Stai pe loc puțin, observă în jur, întreabă, decide și mergi pe un drum, cu ambele picioare, nu șchiopătând, nu un pas înainte, doi înapoi.

“Pantofii cu șireturile legate” sunt cei care vor atrage privirile admirative. Pantofii cu șireturile dezlegate spun despre tine că nu acorzi atenție detaliilor. Iar fetelor le plac detaliile: le plac cadourile, florile, mesajele de dragoste, surprizele. Și le plac băieții atenți la toate acestea.

Fetelor le plac băieții care atunci când se descalță își așează “pantofii la locul lor”. Pantofii aruncați pe hol, desperecheați și murdari spun despre tine că nu știi să îți ordonezi prioritățe. Fetelor nu le plac băieții care în sesiune o țin din petrecere în petrecere, nici cei care atunci când se întâlnesc cu prietenii vorbesc numai despre fotbal și femei, nici cei care pentru a atrage atenția se laudă cu grozăviile ilegale. Fetelor le plac băieții care știu ce e important în viața lor și urmăresc să aducă valoare, nu doar distracție în locul în care sunt.

Fetelor le plac băieții cu “pantofii reparați” sau cei care aleg să își repare pantofii atunci când aceștia se strică. La fel cum își repară și relațiile deteriorate cu cei din jur. Fetelor le plac băieții care știu să își ceară iertare, cei care nu rup relațiile dând bir cu fugiții, cei care sunt respectuoși cu cei din jur, care țin la oameni, nu îi jignesc, nu îi subapreciază. Fetele vor admira întotdeuna un băiat care știe să repare ce a greșit și nu aruncă la gunoi o investiție de timp, energie și sentimente.

 

“Pantofii” sunt doar o metaforă, dar amintește-ți de aceasta atunci când te întrebi de ce nu-i place unei fete de tine sau de ce nu te ține de vorbă când tu tot îi dai târcoale. Fii atent la “pantofi”! Și fetele sunt…

 

 

 

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

8

Nota de mai sus este media tuturor notelor acordate de cititori. Îți mulțumim!

adaugă o părere