Cum arată bărbatul perfect din perspectiva femeilor

Cred că toți bărbații s-au plâns cel puțin o dată de faptul că nu înțeleg sub nicio formă femeile. Îi auzi cum poartă discuții între ei pe tema asta chiar de față cu tine. Suntem pretențioase, imposibile, dificile, schimbătoare, nu știm ce vrem, ne plictisim repede și lista este infinită. Ah, și lista este foarte lungă și atunci când vine vorba despre ceea ce noi ne dorim de la un bărbat. Visăm de mici la acel prinț pe cal alb, Făt-Frumos,care întrunește toate calitățile și este perfect pentru noi. Dar oare există bărbatul perfect? Sunt sigură că fiecare femeie și-a creat în minte un tipar, o tipologie care dacă nu este respectată, cu greu îi poți câștiga inima.

 Pentru bărbații care sunt curioși de ceea ce vorbesc femeile la întâlnirile lor, astăzi vă dezvălui câteva răspunsuri din spatele culiselor. Cum vede o femeie bărbatul perfect, ce calități trebuie să aibă, cum să fie și cum să nu fie, câteva idei venite din partea a 5 iubite sau viitoare iubite și chiar soții - după ce le citiți răspunsurile, puteți ghici. Veți rămâne surprinși de numeroasele puncte comune pe care le veți regăsi în cuvintele lor. Deci până la urmă nu suntem chiar atât de complicate… toate urmărim  același lucru. Ce anume? Hai să descoperim împreună:

C:

Pentru mine perfecțiunea este un cuvânt cam pretențios. Găsesc perfectul ca fiind însumarea imperfecțiunilor care oferă autenticitate oamenilor. Bărbatul potrivit pentru mine este în primul rând extrem de onest, cu un simț al umorului dezvoltat, calm (ca să mă poată tempera), controlat, stăpân pe el, asumat, deschis la minte, extrem de comunicativ (consider că prin comunicare deschisă se poate rezolva orice), care adoră să facă mereu lucruri noi și îi place să fie întotdeauna updated, cel care are un echilibru în viață pentru a gestiona situațiile care apar inevitabil și nu în ultimul rând, să fie grijului  (în limita bunului simț) cu persoanele apropiate și respectuos față de orice persoană în general.

B:

Bărbatul perfect din punctul meu de vedere trebuie să fie un om sincer, care iubește necondiționat, care îți este alături indiferent de situație și îți oferă vorbe dulci atunci când ai nevoie, sfaturi și sprijin moral. Bărbatul perfect trebuie să știe că deși ești al lui, trebuie să întrețină relația și să mențină flacăra vie, mai ales dacă ai o relație de lungă durată și intervin alți factori. El ar trebui să fie cel mai bun prieten, să simți nevoia să îi spui prima dată lui ceva, nu prietenelor sau familiei.

V:

Bărbatul perfect trebuie să fie în primul rând îngrijit din punct de vedere fizic, să aibă un comportament protector, să fie un prieten foarte bun și să fii pe aceeași lungime de undă cu el din toate punctele de vedere. Trebuie sâ faci o echipă bună cu el când vine vorba de orice. Nu aș suporta să nu mă susțină în ceea ce fac sau să fie o influență negativă în viața mea. În plus, trebuie să existe o doză de dominație din partea lui pentru că altfel m-aș plictisi repede.

E:

De la un bărbat aș dori să fie bărbat și nu băiat, să nu se sperie de momentele sensibile în care trebuie să vină cu o încurajare și să fie responsabil de viața sa, adică să nu caute o femeie care să aibă grijă de el. Ar trebui să fie îngrijit, este un must și trebuie să recunosc că devine mult mai atractiv un bărbat care știe cum să se îmbrace. Trebuie să iubească femeia sau domnișoara de lângă el și să fie hotărât dacă vrea să fie în acea relație. Dacă este și o persoană cu care poți discuta, open-minded, celelalte se pot rezolva.

R:

Cred că fiecare dintre noi femeile știm cu adevărat ce înseamnă pentru noi “bărbatul perfect”. Această perfecțiune nu se bazeazâ nici pe departe pe cât este de chipeș, influent, cu șarm sau bogat, ci cât de perfect este pentru noi, perfect pentru sufletul și viața noastră. Și da, cred că există bărbatul perfect, dacă îl lăsăm pe Dumnezeu să îl aleagă pentru noi – atunci se clădește perfecțiunea în cadrul cuplului, locul unde găsim armonie, dragoste, înțelegere, respect, pace și unde putem trece peste toate greutățile cu multă credință. Ce poate fi mai frumos de atât? Să nu ne lăsăm conduse de glasul societății care ne trimite spre o viață plină de aparențe și lipsită de fericire și în schimb să ascultăm de Puterea Divină care ne șoptește “da, el este perfect pentru tine.”

 

O scurtă recapitulare. Cum arată bărbatul perfect? Pe lângă șarm și faptul că trebuie să fie îngrijit, ah și să nu uităm de bine-îmbrăcat, trebuie să știe cum să ofere dragoste necondiționată, să nu îi fie frică să își împărtășească sentimentele și să devină cel mai bun prieten al partenerei. Ce cred eu? De multe ori am susținut că nu există bărbatul perfect, cel puțin nu pe acest Pământ. Ce am realizat? Există! Dar nu așa cum ni-l închipuim noi, imperfecțiunile lui îl construiesc și îl transformă în piesa puzzle pentru noi. Și da, noi femeile suntem dificile, unele mai mult decât altele, dar clar întotdeauna ne dorim și mai mult, și mai mult, iar atunci când îl găsim, parcă tot am mai schimba ceva la el.

Toată viața ne luptăm să-l schimbăm pe cel de lângă noi. Tu pe el, el pe tine, iar ciclul acesta devine o rutină în cuplu și ceva pentru care ajungem să ne consumăm toată viața.  În loc să ne concentrăm toată atenția pe modul în care ne dorim să schimbăm omul de lângă noi, ar trebui să ne focusăm pe calitățile care ne fac să ne îndrăgostim zilnic de acea persoană, ne fac să o iubim și mai mult în fiecare zi. Iar atunci când imperfecțiunile bărbatului de lângă tine ajung să te enerveze la culme, gândește-te că de multe ori sentimentul e recpiroc. Important este să găsești forța să iubești necondiționat într-o lume în care principiul ,,next” e cel mai folosit. Și nu uita că perfecțiunea se construiește împreună cu omul de lângă tine, nu vine de-a gata într-o cutie de cadou.

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

8.6

Nota de mai sus este media tuturor notelor acordate de cititori. Îți mulțumim!

adaugă o părere