Aplicații mobile pentru dezvoltare personală și productivitate

Fiecare om se naşte cu dorinţa de a fi folositor, de a excela într-un anumit domeniu, de a-şi folosi talentele şi de a le dezvolta. De aceea este nevoie ca mereu să avem la îndemână resurse valoroase pentru organizare, documentare, pentru planificare sau pentru o eficiență sporită.

Prin aplicaţiile de mobil, tehnologia vine în ajutorul tuturor acelora care au astfel de preocupări şi care doresc să valorifice fiecare moment. Vă invit să faceți cunoștință cu câteva aplicaţii folositoare în acest sens, o listă la care vom mai adăuga și alte recomandări în viitor.

1. Evernote

Având în vedere simplitatea interfeţei aplicaţiei, este uimitor câte poate face ea. Gândeşte-te la ea ca la un spaţiu de stocare suplimentar pentru creierul tău: cu Evernote nu există aproape nicio scuză pentru a mai uita vreo informaţie importantă vreodată. Când eşti departe de laptopul tău, poţi folosi Evernote pentru a lua notiţe incredibil de uşor, și pentru a adăuga un fişier audio sau o fotografie, dacă ai nevoie.

Vrei să-ţi fie adusă aminte o activitate pe care o ai de făcut, sau să alcătuieşti o listă cu lucrurile de rezolvat? Evernote poate face asta. Poţi de asemenea să-ţi trimiţi articole pe care să le foloseşti ca inspiraţie pentru cercetări sau pentru postările viitoare de pe blog.

2. Refresh

Simplu spus, Refresh este cea mai bună aplicaţie pentru orice persoană care are întâlniri de afaceri frecvente. Refresh este un constructor de relaţii grozav: sincronizarea perfectă cu servicii ca Gmail, Facebook şi LinkedIn te ajută să intri la întâlnire pregătit şi informat. Refresh îţi oferă abilitatea de a revedea interacţiuni mai vechi cu oamenii cu care te vei întâlni sau să înveţi informaţii noi despre ei.

Folosind Refresh, poţi descoperi că tu şi persoana cu care urmează să te întâlnești vorbiţi franceza, aveţi 11 prieteni comuni pe Facebook, sau că ziua ei de naştere este peste 3 zile.

3. Sunrise

O aplicaţie slabă de calendar te poate face foarte uşor mai puţin productiv. Dacă te găseşti în această situaţie, Sunrise este soluţia. Aplicaţia are o interfaţă uşor de navigat şi conectează majoritatea serviciilor de calendare. Fiecare eveniment este marcat clar în topul interfaţei principale, aşa că nicio întâlnire nu va rămâne neonorată. De asemenea, Sunrise te lasă să detaliezi fiecare eveniment programat, pentru a putea obţine mai multe informaţii cu privire la persoanele cu care te vei întâlni, la momentul în care vei avea nevoie.

5. Pocket

Ai pierdut vreodată prea mult timp citind articole interesante când ai fi putut face altceva? Atunci ai nevoie de aplicația Pocket. Pocket, noua versiune a cunoscutului serviciu ,,Read It Later”, este un instrument offline pentru citit care îţi permite să selectezi şi să salvezi articole, poze şi clipuri pentru a fi vizionate mai târziu.

6. Wunderlist

Wunderlist este cea mai uşoară cale de a duce lucrurile până la capăt. Fie că îţi planifici o vacanţă sau împarţi o listă de cumpărături cu un partener, ori coordonezi mai multe proiecte, Wunderlist este aici pentru a te ajuta să bifezi toate activităţile personale şi profesionale pe care le ai de făcut.

Organizează-ţi şi împărtăşeşte-ţi lista ta de activităţi, de cumpărături, filme şi treburi casnice. Nu contează ce planifici, cât de mare sau mică este sarcina - Wunderlist o face foarte uşor de finalizat. Seteaz-o să-ţi amintească datele limită şi activităţile pe care le ai de făcut. Nu contează dacă listele tale sunt legate de locul de muncă sau doar de distracţie. Nu vei mai pierde niciodată din vedere o dată limită cu Wunderlist.

Surse: tomsguide.com | inc.com | alphr.com | wunderlist.com

notează articolul

Astăzi tu ești profesorul!

8

Nota de mai sus este media tuturor notelor acordate de cititori. Îți mulțumim!

adaugă o părere