8-10 decembrie: Superofertă de carte de la Polirom

În perioada 8-10 decembrie (a.c.), în limita stocului disponibil, și doar pentru comenzile online, Editura Polirom propune o reducere generalizată sub titlul de Cadouri de Crăciun. Toate volumele publicate în diferitele colecții ale editurii vor avea prețuri reduse cu 45%, un procent remarcabil pentru cei care caută fie cadouri potrivite pentru cei dragi, fie vreo carte de specialitate, care li s-a părut multă vreme inaccesibilă.

Pe piața editorială din România, Editura Polirom reprezintă un model de seriozitate, dinamism și diversitate. Cu siguranță că cititorii pasionați au acasă cel puțin un volum publicat de această editură, iar aceasta datorită vastei plaje de titluri care apar anual și care rămân la același nivel editorial profesional. Desigur, asta înseamnă uneori că volumele de la Polirom nu sunt accesibile oricărui buzunar.

Profitând de acest Black weekend de pe site-ul Polirom, biblioteca noastră personală se poate îmbogăți cu operele clasice sau contemporane din Colecția „Top 10+” sau cu cel puțin un volum din colecțiile destinate studiului istoriei, religiei, psihologiei sau filosofiei. Având în vedere că Polirom este o editură care scoate cărți pentru orice categorie de public, această promoție li se adresează tuturor căutătorilor serioși de cunoaștere.

 

autentifică-te pentru a adăuga comentarii