Echipa Respiro 8700 4123

Fericirea este aici

Mulți oameni sunt în căutarea fericirii, ca și cum aceasta ar fi o destinație îndepărtată. În realitate, fericirea este deja aici. Atâta doar că alte lucruri ne distrag sau ne orbesc într-atât încât nu mai suntem în stare să o recunoaștem. Cartea aceasta nu te va face fericit. Fericirea nu poate fi atinsă urmând „pași” sau „etape” din cărți „de rețete sufletești”. Ceea ce îți propune Echipa Respiro în acest scurt ghid este o ocazie de a te gândi serios la propria viață pentru a descoperi ce anume ai putea să îmbunătățești. Fericirea este aici te atenționează asupra miturilor cu privire la fericire și, totodată, îți arată unele dintre  lucrurile de care depinde conștientizarea faptului că ești deja fericit. Ferice de cine citește!

Fericirea este aici

Cartea electronică este în format .pdf, compatibil cu smartphones, tablete și alte device-uri moderne.

previzualizare
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!