Florin Bică 6643 1223

Cărări bătătorite de aripi

[Cărări bătătorite de aripi] este un volum de versuri ce pune în lumină nu doar o parte din sufletul poetului, absorbit de vremelnicia vieții, ci chiar o parte din sufletul lumii, căci lucrurile despre care scrie el – timp, dragoste, tristețe, viață și moarte, visuri, metehne, Dumnezeire – sunt dintr-acelea care frământă orice ființă umană. Florin Bică rămâne statornic preocupării sale mai vechi pentru modul în care timpul intră în viața omului, metamorfozându-i nu doar învelișul trupesc, cât mai ales făptura interioară. Se observă totuși, față de volumul anterior, Ocolul clipei în optzeci de veșnicii, lărgirea perspectivei tematice, înnoirea cromaticii lirice și experimentarea unor noi moduri de exprimare. Poetul caută atent imagini potrivite, care să le creeze cititorilor impresia unor scurte călătorii în propriul sine.

Cărări bătătorite de aripi

Cartea electronică este în format .pdf, compatibil cu smartphones, tablete și alte device-uri moderne.

previzualizare
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!