100 pagini
Aurelia-Rodica Drăgan 7585 4676

Voiaj artistic în jurul Europei

Voiaj artistic în jurul Europei oferă exact ce promite: o călătorie în spațiul cultural european, o trecere în revistă a 40 de muzee, spații de expunere, instituții culturale și galerii de artă care ar trebui să se afle pe lista must see a oricărui iubitor de călătorii. Autoarea prezintă succint, în dreptul fiecărui muzeu, câteva date istorice, detalii privind alcătuirea colecției pe care o deține, precum și lista celor mai importante creații artistice deținute, care nu ar trebui ratate de vizitatori.

Mai mult decât de a fi un ghid de orientare a celor care și-au propus să ajungă la unul dintre muzeele prezentate, cartea se poate dovedi și o excelentă sursă de idei pentru eventuale călătorii viitoare.

 

Aurelia-Rodica Drăgan a absolvit secția de Istoria Artei a Facultății de Istorie din cadrul Universității București. Este și absolventa unui program de master interdisciplinar în Istoria Artei și Filosofia Culturii. În prezent, coordonează departamentul de cercetare în proiectul Artosphere, dezvoltat de Fundația ABP/TFC.

Voiaj artistic în jurul Europei

Cartea electronică este în format .pdf, compatibil cu smartphones, tablete și alte device-uri moderne.

previzualizare
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!