Echipa Respiro 6849 1994

Viața este un joc

Ești adolescent și încerci să-ți dai seama cu ce se „mănâncă” viața, de unde să o începi și încotro e viitorul? În cazul acesta, Viața este un joc este ghidul de care ai nevoie. Se citește repede, îți vorbește într-un limbaj familiar și îți spune esențialul despre cum să devii un jucător redutabil. Apasă START și începe să „joci”, adică să trăiești! Ideal ar fi să păstrezi ghidul la îndemână, în caz că, din când în când, viața îți dă EROARE și ai nevoie de RESTART. Oliver Emberton este blogger. A publicat editoriale și articole în Forbes, Huffington Post, Lifehacker ș.a. Este fondatorul companiei de software Silktide. Îi place să citească, este pasionat de pian, dar și de scris. Scrie despre viață și despre cum poate fi ridicată calitatea acesteia.

Viața este un joc

Cartea electronică este în format .pdf, compatibil cu smartphones, tablete și alte device-uri moderne.

previzualizare
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!