Ofertă specială de la EVS: Ziua Celor Mici

Editura Viață și Sănătate organizează cea de-a 6-a ediție a evenimentului „Ziua Celor Mici” (ZCM), în data de 21 mai 2018. Oferta include peste 100 de titluri de carte pentru copii.

Reducerile de preț sunt de peste 20%. Cumpărate individual, cărțile din ofertă beneficiază de o reducere de 20%, însă oferta include și o serie de 6 pachete speciale, cărora le sunt aplicate reduceri cuprinse între 20% și 30%.

Oferta din 2018 include 15 noutăți editoriale: Fascinația naturii. Curiozități din lumea în care trăim, de Rich Aguilera; Viața lui Isus. Roman grafic, ilustrat de Jose Perez Montero; Cum mi-am petrecut vacanța, cu povestiri scrise de mai mulți autori și ilustrații de Sebastian Baculea; Misterul lui Alinor Dagworth, de Maylan Schurch, cu ilustrații de Ileana Surducan; Povestea lui George W. Carver, de Yvonne Davy, cu ilustrații de Adrian Barbu; Pachi, Mocă și Sally, de Ethel Maxine Neff, cu ilustrații de Harold Munson; Pantalonii lui Johnny și alte povestiri spuse chiar de unchiu’ Arthur, de Arthur S. Maxwell, cu ilustrații de Daniela Șoșa; Julius, papagalul buclucaș, de VeraLee Wiggins, cu ilustrații de Teodora Oprea; Bobiță, calul care nu era cal, de Heather Grovet, cu ilustrații de Teodora Oprea; E distractiv să colorez copii talentați și E distractiv să colorez copii din Biblie, ambele ilustrate de Adrian Barbu; Nu-i vina mea că sunt isteț (1) și Nu-i vina mea că sunt isteț (2), cu jocuri și activități pentru copii; Noi credem că…, de Jerry D. Thomas și Cele 10 promisiuni ale lui Dumnezeu, de Kimberley Tagert-Paul.

Cele 6 pachete menționate, care beneficiază de reduceri mai mari, sunt: „Totul totului tot”, care conține toate noutățile editoriale; „O lume colorată, roată”, care include cele 6 cărți din seria E distractiv să colorez; „Esențiale”, care conține 3 titluri din care copiii vor învăța cum să își îngrijească sănătatea orală, cum să își administreze banii și resursele și cum să învețe eficient; „Bică la pachet”, care include cărțile scrise de Florin Bică; „Preșcolarul cel isteț”, cu 6 cărți destinate celor mai mici dintre „cititori”; „Sănătate pentru cei mai mici”, pachet ce include materiale destinate educației pentru sănătate a copiilor. Informații despre aceste cărți și pachete puteți afla de pe site-ul editurii, viatasisanatate.ro.

Comenzile pot fi făcute telefonic (apelând unul dintre numerele următoare: +4021 323 00 20 și +40740 10 10 34), prin e-mail (scriind pe adresa comenzi@viatasisanatate.ro), pe site ( www.viatasisanatate.ro) sau din librăriile Sola Scriptura (găsiți adresele și datele de contact ale acestora pe site-ul Editurii Viață și Sănătate).

Oferta este diversă și include volume de povestiri și poezie, romane, bandă desenată, cărți de colorat, cărți educative, cărți pentru variate categorii de vârstă etc.

Nu uitați că oferta este valabilă timp de 24 de ore, în data de 21 mai 2018.

 

autentifică-te pentru a adăuga comentarii