Inspirație · joi, 20 sept.

Theodora Paraschiv

Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile, Septembrie 2018, București

Al doilea weekend de spații de creație deschise publicului, 22 și 23 septembrie, 2018!

Artiștii cu specializarea textile vă așteaptă și în acest weekend la adresele atelierelor lor, sâmbătă și duminică, 22 și 23 septembrie 2018, în intervalul orar 12:00–20:00. Aceasta este ultima ocazie din acest an pentru a primi explicații și pentru a fi martor la tehnici de lucru specifice modei, tapiseriei sau designului textil! Informații despre eveniment precum și adresele atelierelor artiștilor sunt disponibile pe site-ul Ateliere.net sau în aplicația pentru Smartphone Ateliere ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Accesul publicului este gratuit!

Artiștii participanți în această ediție: Marijana Bițulescu, Sergiu Chihaia, Gabriela Cristu Sgrabură, Gabriela Drăghici,  Răzvan Dumitran, Constantina Dumitru, Daniela Frumușeanu,  George Gogescu, Irina Hasnaș Hubbard, May Oana Isar, Ruxandra Sibil Mermeze, Mihai Moldovanu, Ruxandra Ștefana Munteanu, Claudia Mușat, Cela Neamțu, Dan Roșeanu, Oana Roșca, Ileana Ștefănescu, Răzvan Vasilescu, Victoria Zidaru.

Expoziția realizată cu ocazia acestei ediții poate fi vizitată în Sala Rotonda a Teatrului Național I. L. Caragiale București, până la data de 11 octombrie 2018,în intervalul 14:00–19:00, cu excepția zilelor de luni. Accesul publicului în sală se face pe la intrarea la Sala Mică a TNB, dinspre Bd. Carol. 

Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile 2018, Ediția a II-a, este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin CREART, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România și Universitatea Națională de Arte București.

 

 

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!