Inspirație · luni, 4 iun.

Theodora Paraschiv

iEmoții - un proiect de conștientizare emoțională marca Școla de Valori

Te interesează să te cunoști mai bine? Te-ai întrebat vreodată cum ai putea să ai o perspectivă pozitivă asupra vieții? Dar ce zici despre controlul emoțiilor?

iEmoții este un proiect marca Școala de Valori, realizat de către adolescenți pentru adolescenți, în vederea conștientizării importanței dezvoltării emoționale, și nu numai, în cadrul tinerilor. 

Ce presupune proiectul?

Conferințe și workshop-uri gratuite, de dezvoltare a unor abilitati precum: public speaking, lucrul în echipă, conștientizarea valorilor personale și alte subiecte de interes pentru adolescenți (și nu numai!).

Scopul proiectului este creșterea gradului de conștientizare emoțională și de control al emoțiilor, prin intermediul atelierelor de educație non-formală Participanții vor avea un avantaj competitiv pe piața muncii și în accesarea facultăților de top din Europa prin întărirea siguranței în propria persoană și identificarea în partea activă a comunității.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, în weekend-ul 9-10 iunie, fiecare zi constând în câte două sau mai multe sesiuni paralele pentru liceeni. Sesiunile vor consta în ateliere practice, pe teme precum: self-awareness, gestionarea propriilor emoții, recunoașterea emoțiilor altora și relațiile cu ceilalți, tipurile comportamentale. 

Sesiunile vor fi ținute la OK Center, un hub non-formal, încăpător, ce poate găzdui peste 60 de participanți, iar pe lista invitațiilor amintim câteva nume: Roxana Drăguș - trainer în psihologia pozitivă, Irina Munteanu - trainer prin teatru și improvizație, Vasilică Andrei - trainer corporate la Apple, Raluca Aldea- instructor și dansatoare de tango, Claudia Toma - psiholog neurodezvoltare, Tedy Creștin - expert în expresii faciale, Paul Dovan - public speaking/ NPL coach/ vlogger, și alți invitați surpriză.

Dacă ești interesat, echipa iEmoții te așteaptă în locația Ok Center, pe 9 și 10 iunie, începând cu ora 09:30. Nu uita să completezi formularul de înscriere și să le dai un like la pagina de facebook.

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!