Inspirație · vineri, 6 oct.

Rareș Lazăr

5 aplicații mobile care te vor ajuta să ai o viață mai ușoară

Încă de pe vremea telefoanelor gen ,,cărămidă" eram un pasionat al aplicațiilor de telefon. Într-adevăr nu erau prea multe în afară de jocuri, aplicația de ceas deșteptător, de calendar și notițe. Ah, să nu uit, îți mai aduci aminte de orele în care plimbai șarpele pe ecranul alb-negru?

Astăzi avem ecran 2k și 4k, adică rezoluție de cinema și putem avea informație despre orice la o atingere de ecran. Totuși unul dintre dezavantajele telefoanelor deștepte este faptul că îți mănâncă timpul cu aplicații care nu aduc niciun aport în viața personală și poate le ratam pe cele care pot fi chiar utile.

Astăzi aș vrea să îți arăt cinci aplicații care te vor ajuta zi de zi să ai o viață mai ușoară și de ce nu, mai bună.

1. Alarmy

Gata cu întârziatul dimineața! Îți prezint cea mai enervantă aplicație pentru alarmă din lume, dar cu siguranță cea mai eficientă. Este testată de mine și crede-mă că nu scapi de alarma enervantă foarte ușor. Prezintă "Modul Foto", adică trebuie să te dai jos din pat și să fotografiezi locul marcat pentru a opri alarma. Te sfătuiesc să alegi chiuvetă de la baie pentru că îți va fi destul de ușor să te speli pe față ca să te trezești și mai bine.

De asemenea, suportă „Modul Scuturat” (pentru a opri alarma, scutură telefonul) și „Modul Problemă de Matematică (pentru a opri alarma, rezolvă o problemă de matematică).

Te asigur că dacă îți instalezi aplicația aceasta îți vei dori să te trezești înainte să sune.

Link iOS

Link Android

2.  Google Keep

Dacă ai început să ai probleme cu memoria ai nevoie de o aplicație de notițe. De cele mai multe ori cele care vin instalate în softul telefonului nu arată prea bine și sunt cam sărace în funcționalități. Google Keep are o interfață frumoasă și simplă. O deschizi, scrii acolo și o închizi. Se salvează automat în contul de google și nu mai uiți ce ai de făcut. Da, am început să uit și eu lucruri. Mai ales numărul aplicațiilor instalate pe telefon.

Link iOS

Link Android

3. Daily Water - Aplicația îți amintește să bei apă

Consumi suficient de multă apă? Uiți mereu să bei apă regulat? Aceasta aplicație îți amintește să bei apă în fiecare zi și ține minte obiceiurile tale de consum de apă.

Nu trebuie decât să îți introduci greutatea și aplicația te va ajuta să determini cât de multă apă îi este necesară corpului tău. Când ai terminat de băut un pahar cu apă, va trebui să adaugi un pahar în aplicație.

Link iOS

Link Android

4. Mint

În sfârșit, există un singur loc pentru a-ți administra cu ușurință toate finanțele. Mint este aplicația care de acum încolo va avea grijă de banii tăi și îi va ordona mai bine ca tine. Îți poate reuni conturile bancare, cardurile de credit, facturile și investițiile, astfel încât să știi în orice moment care este situația ta financiară. Poți vedea ce cheltui, unde poți economisi bani și când să plătești facturile fără să plătești penalități. Aplicația este dezvoltată pentru iOS și Android.

Link iOS

Link Android

 

5. Memrise

Memrise este aplicația care te va învăța să vorbești o limbă străină fără să simți că este greu. Cum? Aplicația seamănă cu un joc așa că în timp ce te joci înveți cuvinte și expresii noi. Gata cu caiete, dicționare și note proaste la franceză. Acum îi poți demonstra profesoarei că știi mai mult decât ,,nous avons préparé". Aplicația este gratuită, dar pentru a ajunge la un nivel mai complex de învățare va trebui să plătești.

Link iOS

Link Android





 

 

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!