Bogdan Matei 2652 1226

Europa in 80 de zile

Subtitlul cărții spune deja destul de mult despre conținutul ei: „Aventuri pe două roți prin Europa și lecții de viață din timpul călătoriei”. Da, exact, acest material este o carte de călătorie, scrisă de un pasionat al călătoriilor. Europa în 80 de zile conține o descriere amplă (peste 140 de pagini) a experiențelor inedite trăite de autor, împreună cu doi amici, pe parcursul a 3 luni, pedalând de-a lungul a 13 țări europene. O călătorie interesantă! Cu bune și cu rele. O călătorie de autocunoaștere, de formare a caracterului, de cunoaștere a lumii, de înțelegere și aprofundare a realității. Și, ca orice altă călătorie în „străinătățuri”, și aceasta s-a dovedit, până la urmă, o ocazie de explorare a sinelui.

Despre autor

Bogdan Matei este un pasionat de munți, călătorii, sport și, după cum sugerează pagina sa web (bogdanmatei.ro), un iubitor de poezie, de reflecție, de meditație, de frumos.

Europa in 80 de zile

Cartea electronică este în format .pdf, compatibil cu smartphones, tablete și alte device-uri moderne.

previzualizare
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!