Echipa Respiro 3724 1716

Ce să facem atunci când ne întâlnim

O micuță carte dedicată cuplurilor, fie că sunt căsătorite, fie că sunt abia la început de drum. Ce să facem atunci când ne întâlnim este o carte de idei, de sugestii pentru petrecerea momentelor „în doi”. Mișcare în aer liber, „lucru manual”, surprize cât mai interesante, momente de relaxare, activități care să implice — într-un fel sau altul — cartea, cursuri de formare continuă, sugestii de voluntariat, gătit în doi, dar și alte „nebunii” se adună toate în acest scurt ghid prin care Echipa Respiro își propune să stimuleze creativitatea în viața de cuplu. Nu este nevoie decât de un strop de imaginație și de două voințe care să „bată palma” pentru ca viața de cuplu să devină mai vie, mai interesantă, mai atractivă și, de ce nu, mai… roz.

Ce să facem atunci când ne întâlnim

Cartea electronică este în format .pdf, compatibil cu smartphones, tablete și alte device-uri moderne.

previzualizare
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!