Descoperă · vineri, 6 mar.

Respiro Help

Noi schimbări pentru a fi mai aproape de tine

E timpul pentru schimbare

De obicei nu ne plac schimbările! Nu suntem atât de confortabili când apar în calea noastră pentru că ne scoate din obișnuință, ne solicită să depunem mai mult efort decât pentru acțiunile împământenite.  Ei bine, nu toate schimbările ne fac să ne împotmolim sau să ne pierdem viziunea și direcția! Uneori schimbările ne pot ușura viața și pot aduce o stare de reîmprospătare. Tocmai de aceea ne-am decis să facem câteva schimbări. Iar pentru că ne dorim să fim de fiecare dată relevanți pentru cei din jur și să evoluăm de la o etapă la alta, am decis că este momentul să simplificam maniera de interacțiune cu voi, prin unificarea paginilor noastre de Facebook.  În modul acesta vei putea urmări tot ce pregătim pentru tine într-un singur loc.

Pentru cei care poate nu sunt familiarizați cu activitatea noastră, putem spune că Asociația Respiro este o asociație neguvernamentală și non-profit, care are ca obiectiv principal dezvoltarea socio-emoțională, intelectuală și spirituală a tinerilor cu vârste cuprinse între 15-30 de ani, aflați în situații de criză sau/ și dornici să se dezvolte. Prin proiectele pe care le desfășurăm, ne propunem să oferim tinerilor beneficiari experiențe care să aibă un impact pozitiv asupra dezvoltării acestora prin programe: psiho-educative, servicii de consiliere psihologică, realizarea de seminarii, cursuri, dezbateri, prezentări și tabere care să răspundă nevoilor și întrebărilor specifice vârstelor lor.

Respiro.ro este principala platformă de comunicare a Asociației Respiro. Această platformă integrează și comunică noutățile și resursele pe care le propun toate proiectele Respiro. Cu aceași denumire, Respiro, ne vei găsi de acum și pe Facebook, aducând astfel la un loc toate paginile proiectelor noastre (Learning, Books, Time, Help și Asociația Respiro).

Ce vom face?

Procesul de unificare al paginilor de facebook, a fost inițiat deja prin unirea paginilor Respiro Books și Respiro Lounge, în noua pagină Respiro. Ne dorim ca în perioada următoare să adăugăm comunității Respiro și urmăritorii paginii Respiro Time. 

În același timp, vom realiza câteva modificări și pe site-ul respiro.ro. Schimbările au fost gândite pentru a ușura accesul noilor vizitatori ai site-ului, pentru o înțelegere mai facilă a serviciilor și resurselor oferite. Denumirile categoriilor vor fi modificate după cum urmează:

● Respiro Help  va deveni  accesibil în meniul respiro.ro sub denumirea de Consiliere;

● Respiro Learning și cărțile online create pentru Respiro Books, se vor transforma într-o bază de resurse online gratuite sub denumirea de  Respiroteca; 

● Respiro Time se va regăsi sub denumirea de  Blog

Considerăm că toate aceste schimbări despre care am povestit puțin, nu vor face decât să îi ajute pe tineri și toți cei interesați de activitatea noastră să ne descopere cu mai multă ușurință. 

Vă invităm să ne (re)desoperiți și să rămâneți alături de noi și în noua organizare.  

Cu drag,

Echipa Respiro
 

Articole Similare

Noua platforma online de consiliere și psihoterapie Respiro Help
Pentru a beneficia de serviciile de consiliere și psihoterapie puse la dispoziție de Asociația Respiro accesează link-ul: https://respiro.ro/consiliere/, crează-ți un cont de utilizator și urmează pașii indicați.
De ce nu îl părăsește? Cele mai comune motive pentru care femeile rămân lângă partenerii agresivi.
Violența domestică este un fenomen extrem de răspândit la nivel mondial.
11 indicatori ai anxietății legate de Covid-19. O nouă cercetare examinează factorii care determină anxietatea
Pandemia de Covid-19 a venit însoțită de o epidemie de îngrijorare. Dar cine este, mai exact, predispus la a experimenta simptomele acestei anxietăți?
Cele mai comune probleme din relațiile de cuplu
Oricât de multă fericire ne-ar aduce relațiile romantice, este inutil să spunem cât de multă muncă implică.
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!