video

1987 vizualizări
Inspirație

INTERVIU VIDEO: La povești pe Instagram cu Adrian Dan

Dacă titlul articolului te-a atras să intri pentru a vedea despre ce e vorba, înseamnă că și tu te afli în “gașca” pasionaților de Instagram. Probabil fie faci parte deja din comunitatea de peste 10 000 de urmăritori de pe contul @adrian.dan.ro, fie îți dorești să afli cât mai multe tips-uri despre cea mai populară rețea socială la ora actuală. Am avut plăcerea să-l avem invitat pe Adrian Dan, instagrammer și blogger, la un eveniment organizat de MasterTin unde am stat “La povești pe Instagram” în colțișorul nostru cozy, Ceainăria Respiro. Bineînțeles că nu am putut să-l lăsăm să plece fără un interviu prin care să aflăm insights despre cum să ne creștem comunitatea pe Instagram, cum să edităm pozele, dar și câteva sfaturi de călătorie. Ok, deja cred că am spus prea multe, iar dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invit să urmărești interviul mai jos.
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!