video

1477 vizualizări
Respiro

Despre dragoste și business: de la A la Blog, interviu cu Christian & Renata

I-am cunoscut prin intermediul Instagram-ului și a fotografiilor care emană entuziasm, optimism și te fac să zâmbești instant. Christian și Renata sunt doi tineri ambițioși, care se iubesc și lucrează împreună la un frumos business în online: christian-renata.com Sunt primul blog de cuplu din România, iar acest lucru m-a făcut să îmi doresc să aflu cât mai multe lucruri despre cum a luat ființă această idee, dar și cum s-au cunoscut, cine sunt ei și ce presupune a avea un “al doilea” job, cel de blogger. Și-au făcut apariția în blogosferă acum doi ani, iar de-atunci ne-au încântat cu povești frumoase, conținut creativ și fotografii demne de sute de like-uri. Pentru că fenomenul blogging-ului este din ce în ce mai discutat la ora actuală, m-am gândit că ar fi o idee bună să aflu de la ei câteva sfaturi din experiența lor de până acum, pe care cu siguranță vei fi și tu fericit să le descoperi. Dacă ești curios să afli o poveste despre dragoste și business, de la A la Blog, te invit să urmărești în continuare interviul de mai jos.
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!