video

718 vizualizări
Inspirație

Împreună cu tine, ducem binele și mai departe

“O mașină mică de-aș avea, toată ziua m-aș plimba”- spuneau versurile unui cântec de copii . Noi spunem “Un microbuz de-am avea, mult bine am împrăștia”. Iată cum… Crezi că educația poate face o diferență majoră în viață? Dacă nu ești prea convins, poate că activitatea din ultimii 4 ani a echipei Respiro te va ajuta să dai un răspuns favorabil: 10 tabere cu obiective educative la care au participat 1.000 de elevi și studenți, 6 convenții ale profesorilor pentru 600 de cadre didactice, 500 de seminare predate în scoli pentru 5.000 de elevi, 3 semimaratoane pentru 2.500 de alergători. Chiar au contat toate acestea. Mărturie stau declarațiile beneficiarilor și rezultatele se văd de acum, dar le așteptăm și în timp. Și dacă ești în continuare sceptic, să știi că echipa Respiro va continua cu aceste acțiuni și în anul 2019. Sunt planuri mari, dar realizabile: 7 tabere de vară pentru elevi și studenți, 2 convenții ale profesorilor, un semimaraton, 150 de seminare predate în școli, ateliere și evenimente Respiro în 5 centre universitare: București, Brașov, Cluj, Craiova și Iași. Tot nu ești convins? Atunci arată-ne ce înseamnă pentru tine să faci un bine! Care este ultimul gest de bunătate pe care l-ai făcut pentru a le oferi celorlalți experiențe care să le schimbe viața? Dacă ideile tale sunt de succes, promitem să le promovăm aici la Respiro. Vrem să ducem binele mai departe! Iar dacă ai răspuns cu “da” la prima întrebare, suntem convinși că ai donat deja pentru a ne ajuta să continuăm cu faptele bune. Intră și tu pe: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Microbuz-pentru-Respiro și ajută-ne să achiziționăm un microbuz cu ajutorul căruia să ne deplasăm împreună cu echipamentele și materialele necesare în tabere și la celelalte activități ale asociației. “Un microbuz de-am avea, mult bine am împrăștia”… așa pe 15 000 de km, cât ne-am propus pentru anul 2019. Ne ajuți și tu cu ceva? Măcar cu …500 de metri?
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!