Florin Bică 5231 1537

Online - A treia planetă de la soare

Ceea ce rămâne în urma participării noastre la viața online, prin intermediul rețelelor de socializare, este ceva nedefinit. Este o impresie. Cartea ONLINE. A treia planetă de la soare își ajută cititorii să descopere câteva elemente importante care țin de comunicare și care contribuie din plin la formarea impresiei pe care o lăsăm prin discursul nostru public. Pentru că, de fapt, ceea ce facem îm spațiul virtual este un discurs public. Florin Bică a scris și scrie. Cronică de film, cărți pentru copii, recenzii de carte, articole pe teme de spiritualitate creștină, comentarii pe Facebook etc. A publicat, în cadrul proiectului Biblioteca Respiro, Alege să alegi!, o carte destinată publicului tânăr. Are un master în comunicare și relații publice și a absolvit studii postuniversitare de biblioteconomie și știința informării.

Online - A treia planetă de la soare

Cartea electronică este în format .pdf, compatibil cu smartphones, tablete și alte device-uri moderne.

previzualizare
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!