Echipa Respiro 2991 1158

Educația ca stil de viată

Raisa Dobrescu este absolventă a Facultății de Istorie, Secția Relații Internaționale și Studii Europene, a Universității din București. De asemenea, a urmat cursurile Facultății de Drept. După terminarea studiilor universitare, a urmat studiile postuniversitare ale Școlii Diplomatice din cadrul Ministerului de Externe al Spaniei. Ulterior, a lucrat, printre altele, pentru Misiunea Diplomatică Permanentă a Romaniei la Națiunilor Unite de la New York. În prezent, lucrează în domeniul dreptului comercial internațional pentru o companie privată. Se pregătește pentru cursurile de doctorat în domeniul dreptului intrnațional. Fraza preferată a autoarei este: "Țintește luna, și dacă o vei rata, vei ateriza pe stele. "

Educația ca stil de viată

Cartea electronică este în format .pdf, compatibil cu smartphones, tablete și alte device-uri moderne.

previzualizare
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!