Florin Bică 6197 1998

Ce am învăţat despre viaţă de la Micul prinţ

Ce am învățat despre viață de la Micul prinț este o provocare pentru oricine să (re)descopere povestea imaginată de francezul Antoine de Saint-Exupéry și să o descifreze pentru „uz personal”. Scurtul eseu din carte atrage atenția, prin intermediul personajelor simbolice din celebrul text, că viața nu trebuie să fie un eșec, iar lucrul acesta depinde în ultimă instanță de alegerile noastre. Micuț prinț ne așteaptă pe toți să învățăm împreună să trăim frumos. Florin Bică are un master în comunicare și relații publice și studii postuniversitare de biblioteconomie și știința informării. Are o experiență diversă de bibliotecar, secretar de redacție, redactor, traducător, cronicar de film, autor de cărți pentru copii etc. În cadrul proiectului Biblioteca Respiro, a publicat Alege să alegi! și ONLINE. A treia planetă de la soare (e-book).

Ce am învăţat despre viaţă de la Micul prinţ

Cartea electronică este în format .pdf, compatibil cu smartphones, tablete și alte device-uri moderne.

previzualizare
descarcă cartea și autentifică-te pentru a adăuga recenzii
alte cărți
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!