Mugur Kreiss - Respiro Learning

Mugur Kreiss

Este architect și designer de interior, absolvent al Institutului de Arhitectură “Ion Mincu” din București și al INEAA – Institul Européen d’Aménagement et Architecture, Rouen. Interesul pentru designul interior a apăut încă din perioada facultății, dar s-a devzoltat în perioada în care a lucrat ca art director și redactor șef la reviste home & déco din România. A fost implicat și într-o emisiune tv de profil – Căminul de 5 stele -, aici având atât rolul de prezentator, cât și pe acela de designer al propunerilor de design interior și lecții de stil ce constituiau subiectul fiecărui episod. În prezent profeseză ca architect și designer, având lucrări București, în țară și în străinătate, Preferă să abordeze domeniul locuinței, considerând că așa ajunge în cele mai intime colțuri ale sufletului omenesc. 

Cel mai nou proiect al său este un vlog dedicat design-ului și amenajărilor  interioare, lansat în 2018 pe canalul său de YouTube, unde prezintă în fiecare săptămână câte un episod pe teme specific meseriei de architect/designer, subliniind importanța apelării la un specialist care să ofere clientului o casă închegată din punct de vedere funcțional și stilistic.Prin intermediul acestul vlog, el lansează idei, sfaturi și modele menite a oferi inspirație celor care doresc să își reamenajeze casa și împărtășește din cunoștințele și experiența sa, presărate cu exemple de interioare realizate de el de-a lungul anilor. Pagina sa web – www.mkdesign.ro– are și o secțiune de blog, unde postează în mod constant articole de interes pentru iubitorii de casă.
Alte pasiuni: desenează, pictează – având expoziții în București, Istanbul, Ankara, Nurnberg, dar și cântă, înregistrează și compune muzică. De asemenea, desfășoară un workshop de pictură pentru copii și adulți, în studioul său din București.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii