Mirela Horumba - Respiro Learning

Mirela Horumba

Mirela Horumbă estepsiholog practicant cu drept de liberă practică acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu certificare internaţională în metoda Kids Skills si metoda Feuerstein Instrumental Enrichment, educator parental la Circle of Security ( www.mirelahorumba.ro). Absolventă a programului masteral “Psihodiagnoză, psihoterapie experienţială unificatoare (PEU) şi dezvoltare personală”, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti.
Stagii de formareîn art-terapie, inteligență emoțională și rezistență la schimbare, dramaterapie, hipnoză, managementul stresului, psihodiagnoză și psihoterapie experiențial unificatoare, analiză tranzacțională, programare neurolingvistică, terapie sistemică de familie, cuplu şi copil, tehnici de eliberare emoțională, constelații familiale, mindfulness.
Apariții televizatepe posturile naționale de televiziune TVR 1, TVR 2, Antena 1 și Realitatea TV în cadrul emisiunilor „Meditații pentru părinți“, Digi 24, Trinitas. Am activat în cadrul revistei „Trusa pentru părinți”. Colaborez în cadrul programelor de psihopedagogia excelenței.
Trainer certificatCNFPA. Formator de formatori în educația adulților și trainer de optimizare și dezvoltare personală.
Fondatoarea proiectuluiBusola Parintilor ( marca inregistrata la OSIM ) - și sunt co-fondatoare a Clubului Bright Parents din cadrul Centrului de învățare a limbii engleze Shakespeare School din București și membru fondatoral Asociaţiei OAMENI NOI.
Realizatoarea emisiuniiPeople Care ( platforma Publive) si a emisiunii „Carte pentru părinți isteți“ ( www.itsybitsy.ro) ;
Autoarea lucrării„Soluții practice pentru gestionarea conflictelor părinte-copil“ apărută la Editura Rentrop şi Straton, a „Caietului de dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare” apărut la Editura Aramis şi a ghidului practic de inteligenţă emoţională părinte-copil „ 33 de vitamine emoţionale”
Organizator alFestivalul Național de Parenting „În familie“ - www.festivalparenting.ro. și al atelierelor pentru consilierea părinților și a cadrelor didactice, oferind noi abordări în educația copiilor, referitor la metodele moderne de abordare a parentingului.
Susține workshop-uri și tabere de dezvoltare personală pentru femei aflate în căutarea propriei identități și a creșterii încrederii în sine, precum și grupuri de dezvoltare personală pentru adolescenți.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii