Marius Andrei

Pasionat de relațiile inter-umane, dar mai ales cele legate de căsătorie (pregătirea pentru căsătorie și după căsătorie), Marius este căsătorit, din anul 2000, cu Alina și este tată a patru copii: Carla, Emanuel, Miriam, Anneli. În prezent este Redactor Radio Vocea Speranței (2010 - prezent: Emisiunea "Detalii care contează" și invitat permanent la emisiunea "Educație pentru viață).

Timp de 4 ani (2009-2013), a condus Departamentului de Educație și Familie din Regiunea Muntenia, din cadrul confesiunii religioase din care face parte.

În prezent este masterand la Universitatea Montemorelos (Mexic) - Master în Educație și Master în relații de familie și în curs de formare ca psihoterapeut în Terapii Cognitiv-Comportamentale.


Cursuri:

înapoi la toți profesorii
Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!