Dragos Brasoveanu - Respiro Learning

Dragos Brasoveanu

Se definește pe sine ca fiind din totdeauna pasionat de oameni și cărți. Este dedicat dezvoltării personale iar în raport cu cei de lângă el caută mereu să adauge valoare vieții lor și o face constant prin implicarea activă ca voluntar în asociații dedicate tinerilor precum „Exploratori pentru viitor” și „Respiro”, prin seminariile susținute în școli și licee, prin aparițiile TV cât și prin organizarea și susținerea unor seminarii publice și a multor grupe mastermind în domeniul dezvoltării personale și leadership-ului. Urmărindu-și pasiunile, Dragoș a ales să devină pastor în cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Conferința Muntenia, unde slujește din anul 2003.

Este astfel licențiat în teologie și are un master obținut în același domeniu, în cadrul Andrews University din USA. Din 2012 este membru al John Maxwell Team - unul dintre cele mai valoroase programe de leadership din lume – iar din 2013 este leadership trainer, coach șin vorbitor educațional certificat internațional în cadrul acestei organizații.

Cele mai dragi realizări pentru el, sunt însă cele din plan personal, fiind căsătorit din 2012 cu Roxana și împreună au doi băieți, Sebastian Daniel (12 ani) și Denis Andreas (4 ani).  Pentru cei ce vreți să aflați mai multe despre Dragoș și activitatea sa, puteți accesa www.leadership-training.ro


Cursuri:

înapoi la toți profesorii