Curs: Instagram de la A la Z

Instagram este rețeaua cu cea mai spectaculoasă creștere în România. Momentan, vorbim despre 3 milioane de conturi create. Iar potențialul de creștere nu se oprește aici pentru că, spre deosebire de Facebook și alte rețele sociale, Instagram încă e suficient de permisiv chiar și cu userii care nu alocă bugete mari în promovare.

Fie că vrei să folosești instagram pentru brandul tău personal sau ai deja un business, prin cursul de față îmi propun să te ghidez și să găsim împreună soluții ca să comunici eficient și să-ți transformi urmăritorii în potențiali clienți. Hai să deslușim împreună tainele instagramului și să te învăț cum să faci trecerea de la un cont personal la unul care poate genera conversii.

Participă la toate cele 5 cursuri și primești o oră de consultanță one to one în care vom vorbi aplicat pe contul tău de instagram și vom identifica cele mai bune soluții pentru optimizare, creștere și creare de conținut.


CURS 1. Instagram pe scurt. Ce faci din momentul în care decizi să-ți faci cont

Despre punerea bazei unei strategii de instagram, ce înseamnă instagram astăzi (în cifre) și care sunt principalele funcționalități de care te poți folosi pentru a crea conținut. Vom vorbi despre avantajele trecerii la un cont business, instagram posts vs. instagram stories, IGTV și cum identificăm ce tipuri de conținut se potrivesc cel mai bine pentru noi.

CURS 2. Totul despre conținut. Planificare, aplicații, do’s and dont’s

Despre aplicații pentru editare foto & video, demo-uri, aplicații pentru Instagram stories și importanța planificării conținutului (cu tot cu exemple).Vom analiza împreună branduri din România și din afară ca să afle de unde te poți inspira, dar și care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac brandurile și creatorii de conținut.

CURS 3. Conținut vizual pe instagram. Tips&tricks ca să faci fotografii mai bune

Cursul va fi susținut de Maria Negrotă, fotograf și co-founder Yellow Creators. Vom vorbi despre tipuri de conținut vizual, tipsuri pentru a face fotografii mai bune, do’s and dont’s legate de editare și filtre.

CURS 4. Comunitate & autenticitate pe instagram. Cum să te diferențiezi de concurență

Ce înseamnă o comunitate pe instagram, cum îți poți transforma urmăritorii în potențiali clienți și de ce e important să te diferențiezi de concurență. Vom identifica împreună atuurile voastre și vom construi pe baza lor o strategie de conținut.

CURS 5. Instagram growth tactics. Strategii organice și plătite ca să-ți crești contul de instagram

Despre hashtags, tags & geotags, strategii de (auto)promovare și influencer marketing/colaborări pe instagram. Optimizarea contului & creșterea reach-ului organic. Cum să faci Instagram Ads (+ demo) și cum măsori rezultatele astfel încât să-ți îmbunătățești strategia.

DESPRE LECTOR

Andreea Chiuaru este cititor full-time. Când nu citește, promovează cărțile și beneficiile cititului pe contul ei de instagram care a trecut deja de 12.000 de urmăritori. Profesional, a coordonat departamentul de PR & Marketing al librăriei online Cartepedia și, în prezent, este Marketing Manager la Red Goblin. În puținul timp liber rămas, organizează primul târg de carte second-hand pentru cititorii din București și ajută antreprenori și branduri românești să își găsească vocea în mediul online.

Poti plati cu cardul chiar aici sau pe loc, înainte de începerea cursului.

 • Domeniu Dezvoltare personală și socială
 • Lector Andreea Chiuaru
 • Dată începere Miercuri , 25 martie 2020
 • Oră curs 19:00
 • Număr ateliere 5
 • Frecvență săptămânal, miercurea (o întâlnire dureaza 2h)ăptămânal, miercurea (o întâlnire dureaza 2h)
 • Tip Teoretic, Practic
 • Vârstă minimă
 • Cost

  200 RON Elevi, Studenți, 5 întâlniri, PLATA ONLINE

  45 RON Elevi, Studenți, o întâlnire, PLATA ONLINE

  250 RON Elevi, Studenți, 5 întâlniri, PLATA ÎN LOCAȚIE

  55 RON Elevi, Studenți, o întâlnire, PLATA ÎN LOCAȚIE

  250 RON Preț întreg, 5 întâlniri, PLATA ONLINE

  60 RON Preț întreg, o întâlnire, PLATA ONLINE

  300 RON Preț întreg, 5 întâlniri, PLATA ÎN LOCAȚIE

  70 RON Preț întreg, o întâlnire, PLATA ÎN LOCAȚIE

 • Înscrie-te acum

  Locuri disponibile: 9

#yourmoment
to share with others.

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!