miercuri, 16 feb.

Noutăți Respiro

Emisiunea Respiro

Începând cu data de 5 decembrie Asociația Respiro a lansat emisiunea Respiro, program difuzat în cadrul postului de televiziune Speranța TV în fiecare duminică de la ora 15:30 și în fiecare miercuri de la 17:00 și în cadrul Radio Vocea Speranței, în fiecare joi de la orele 16:00 și 23:30. Emisiunea are ca public țintă publicul general al Asociației Respiro, respectiv tineri cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani și își propune să vină către aceștia cu informații pe o serie de teme de interes pentru publicul vizat.

În primul rând se va concentra pe expunerea semnificațiilor unor valori și obiceiuri care au o contribuție semnificativă în procesul de dezvoltare personală. Vor fi dezbătute aspecte legate de importanța trăirii în acord cu sistemul personal de valori, definirea acestuia și impactul acestora în societate. 

În al doilea rând emisiune își propune identificarea unor soluții concrete și adaptate pentru problemele cu care tinerii se confruntă în experiența zilnică. Vom căuta identificarea unor alternative de comportament sănătoase  și vom  trasa o serie de direcții de acțiune pentru unele situații aduse în atenție de reprezentanți publicului țintă. Aceștia vor avea ocazia să adreseze dificultățile lor unor specialiști din diverse domenii (psihologie, medicină, drept etc.). Aceștia vor răspunde întrebărilor și vor oferi câteva  practice cu privire la dilemele tinerilor.

Emisiunea Respiro își propune să ofere soluții specializate pentru o dezvoltarea socio-emoțională, profesională, intelectuală și spirituală echilibrată a generației tinere.

 

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!