luni, 11 apr.

Noutăți Respiro

Convenția Profesorilor

Asociația Respiro organizează în perioada 15-17 martie 2022, a VI-a ediție a evenimentului „Convenția Profesorilor”.  Conferința va avea loc la Centrul de Tineret Respiro din Moieciu de Sus și vor participa aproximativ 100 de profesori din școli și licee publice din România. Cu această ocazie ne propunem să descoperim alături de invitații noștri cum putem face față provocărilor postpandemie din educație.

Invitați:

Doru Căstăian, profesor de științe socio-umane Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galați, unde le predă copiilor începând cu clasa a V-a și până la clasa a XII-a. Totodată este publicist, doctor în filosofie și formator la Casa Corpului Didactic Galați.

Ramona Buzgar, doctor în psihologie, lector universitar la Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară și lector asociat la Departamentul de Psihologie din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, al Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Paul Lungeanu, doctorand al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, Expert educațional în cadrul activității A4,. Set-up a Romanian-Norvegian Working Group la FSLI România și manager de formare al Asociației EDIT.

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!