Stress management prin art-terapie: atelier de dezvoltare personală

Te-ai gandit vreodată că o bucată de plastilină, o pensulă şi câteva culori ar putea spune ceva despre tine, despre modul în care manifeşti dar şi gestionezi stresul cu care te confrunţi? Probabil că nu. Dar cum ar fi să o faci? Nu ştii cum şi te înţeleg. De aceea, te invit la un workshop creativ în care ai şansa să înţelegi mai bine care sunt modalităţile de manifestare ale stresului în viaţa ta, dar mai ales să descoperi câteva idei prin care poţi să-l transformi şi să-l gestionezi. Prin art-terapie şi tehnici creative. 

Dacă ai devenit deja curios sau crezi că ai nevoie să afli mai multe despre relaţia ta cu stresul dar şi cum poți ajunge la un compromis, te aştept! 

INVITAT: Psihoterapeut dr. Vasile CONSTANTIN

Este doctor în Psihologie şi asistent universitar în cadrul Universităţii din Bucureşti. Experienţă ca trainer şi facilitator de grupuri de dezvoltare personală prin tehnici creative – artterapie, dramaterapie, terapii corporale (peste 500 de ore), psihoterapeut experienţialist, competenţă în consilierea educaţională. A dezvoltat o tehnică de psihoterapie centrată pe poveşti numită improvizaţia creatoare prin literatură. 

Taxă de participare: 80 lei (taxa se achită pe loc, înainte de începerea evenimentului). Prin achitarea taxei de participare susțineți activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Știm că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu toate situațiile neprevăzute. 

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Locuri disponibile: 8

înapoi la evenimente