Atelierul iubirii

din 29 ianuarie

Creații handmade pentru Dragobete și Valentine’s Day

 

Sărbătorile mari sunt tot atâtea ocazii pentru marii comercianți să ne atragă cu multe produse și oferte. Anul acesta, în preajma a două evenimente importante pentru îndrăgostiți, te invităm la un atelier pentru a crea propriile cadouri persoanei iubite. 

Adică, vei putea realiza chiar cu mâinile tale, din propria imaginație, darul perfect pentru omul drag. Chiar dacă ești complet începător în acest demers, Ștefania, facilitatorul acestui eveniment, te va ghida pentru a realiza obiecte uimitoare, lucrând ușor.

Ce obiecte vor fi posibil de confecționat în cadrul acestui atelier: lumânări și pernițe decorative, tablouri și suporturi pentru lumânări, dreamcatchere sau felicitări.

Ștefania Ancuța este un artizan pasionat. La 16 ani a dat contur dorinței de a crea lucruri handmade, ancorată fiind de pasiunea pentru curentul handmade-DIY (do it yourself).

Te așteptăm la atelier să realizezi creații pentru persoana iubită, pe care mai apoi să le oferi cadou de Dragobete sau Valentine’s Day!

 

Investiția în acest eveniment: 

- 35 lei elevi / studenți – nu uița să-ți iei carnetul de elev / student la eveniment,

- 70 lei preț întreg (materialele de lucru sunt incluse și vei pleca la final cu minim 1 obiect cadou, realizat de tine) – plata se face la începutul evenimentului. 

Evenimentul este unul caritabil, 50% din încasări mergând spre cauza lui Iris Vavilov, unul dintre copiii sprijiniți de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL. La 15 ani, Iris vrea să publice prima sa carte cu povești.

 

Proiectele Asociației TOTUL ESTE POSIBIL pot fi urmărite aici: www.totulesteposibil.org https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

Întâlnirile propuse de TOTUL ESTE POSIBIL în cadrul prietenos de la Respiro au la bază recompensarea susținătorilor asociației cu evenimente de calitate, evenimente în care cei care au sprijinit asociația să se bucure de reconectare, educație și puterea faptelor bune.

 

Înscriindu-te vei confirma prezența la eveniment. Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.

Ștefania Ancuța

Domeniu

Creativitate și abilități practice

Lector

Ștefania Ancuța

Dată începere

Miercuri, 29 ianuarie 19:00

Dată final

Miercuri, 29 ianuarie 21:00

Cost

70.00 de lei

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!