Ajută-l de mic să reușească în viață

din 22 ianuarie

Cum să crești încrederea în sine a copilului tău!

Copilul vine pe lume ca o coală albă de hârtie, iar stima lui de sine, valoarea pe care și-o acordă sunt un produs al modului în care îl tratează adulții. Copiii învață stima de sine din vocile pe care le aud, din expresiile din ochii adulților care au grijă de ei, din modul în care adulții răspund temerilor și îngrijorărilor lor.

Atunci când un copil nu are încredere în sine, se simte inferior față de colegii săi, este demotivat, poate deveni anxios și depresiv, poate refuza să comunice, poate avea probleme de comportament etc.

- Cum îți dai seama ce imagine de sine are copilul?

- Cum anume îl poți ajuta să se deschidă în fața ta?

- Cum îl stimulezi să comunice?

- Cum, în mod concret, îl pot ajuta să-ți crească încrederea în sine?

Pe lângă informațiile pe care le vei afla în cadrul workshop-ului, la finalul evenimentului, vei pleca acasă cu un mini-suport de curs care conține jocuri și soluții concrete pe care să le aplici acasă pentru a-l ajuta realmente pe copil să-și crească încrederea în sine.

Dacă simți că îți dorești să participi ca să afli aceste metode și jocuri care cresc încrederea în sine a copilului, grăbește-te să te înscrii la eveniment.

Lector: Carmen Vieru – psiholog specializat în consilierea și psihoterapia copiilor și a familiei, adolescenților și adulților cu dificultăți emoționale, cu formare NLP Practitioner, care a coordonat numeroase grupuri de dezvoltare pentru copii și părinți și a dezvoltat mai multe traininguri și programe de consiliere pentru copii și adulți.

Taxa de înscriere = 80 lei (se achită în locație înaintea începerii evenimentului). Prin achitarea taxei de participare susțineți activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.

Știm regulamentul GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu eventualele situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele de socializare. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Te așteptăm!

Carmen Vieru

Domeniu

Psihoterapie și dezvoltare personală

Lector

Carmen Vieru

Dată începere

Miercuri, 22 ianuarie 19:00

Dată final

Miercuri, 22 ianuarie 21:00

Cost

80.00 de lei

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!