Traumele din copilărie și originile dependențelor

De la formele sale mai benigne, dependențele comportamentale, la cele mai maligne, care cauzează ravagii, atât în viața intimă si socială, cât și în organismul individului, dependența este mai degrabă un continuum, fiecare dintre noi căzându-i pradă sub diverse forme. Este rezultatul unei istorii de viață, pornind de la traumele copilăriei, în care mediul a influențat genetica mai mult decât vrem să acceptăm ca societate.

Vă invităm la o seară în care vom descoperi împreună care sunt cauzele dependențelor, ce instrumente avem la îndemână să scăpăm de dependențe, cum relaționăm cu dependența noastră și a celor din jur și vom explora care sunt formele de atașament din copilărie și cum ne influențează astăzi. 

INVITAȚI:

Sorin Lucaci - PR Editura Herald, psiholog, organizator de evenimente culturale, realizator tv;

Sabina Strugariu - psiholog, psihoterapeut integrativ, psihoterapeut pozitivist;

Taxă de participare: 70 RON (taxa se achită pe loc înainte de începerea evenimentului). Prin achitarea taxei de participare susțineți activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

___________________

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Știm că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Locuri disponibile: 3

înapoi la evenimente