Traumele din copilărie și originile dependențelor

din 13 noiembrie

De la formele sale mai benigne, dependențele comportamentale, la cele mai maligne, care cauzează ravagii, atât în viața intimă si socială, cât și în organismul individului, dependența este mai degrabă un continuum, fiecare dintre noi căzându-i pradă sub diverse forme. Este rezultatul unei istorii de viață, pornind de la traumele copilăriei, în care mediul a influențat genetica mai mult decât vrem să acceptăm ca societate.

Vă invităm la o seară în care vom descoperi împreună care sunt cauzele dependențelor, ce instrumente avem la îndemână să scăpăm de dependențe, cum relaționăm cu dependența noastră și a celor din jur și vom explora care sunt formele de atașament din copilărie și cum ne influențează astăzi. 

INVITAȚI:

Sorin Lucaci - PR Editura Herald, psiholog, organizator de evenimente culturale, realizator tv;

Sabina Strugariu - psiholog, psihoterapeut integrativ, psihoterapeut pozitivist;

Taxă de participare: 70 RON (taxa se achită pe loc înainte de începerea evenimentului). Prin achitarea taxei de participare susțineți activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

___________________

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Știm că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Domeniu

Dată începere

Miercuri, 13 noiembrie 19:00

Dată final

Miercuri, 13 noiembrie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!