Express yourself – workshop de comunicare

din 03 decembrie

Scoate la iveală gândurile și trăirile pe care le ai, manifestându-te cât mai autentic! Îți propunem să iei parte la un exercițiu cu emoțiile, cuvintele și curajul de a le exprima cât mai original.

Cum? Participând la workshopul mix de actorie, improvizație și vorbit în public pe care l-am pregătit pentru tine într-o zi specială: Giving Tuesday, care este ziua internațională a faptelor bune.

• Vrei să comunici și să te exprimi cu un non-verbal mai expresiv și mai spontan, ca să devii mai autentic și mai carismatic?

• Vrei să-ți crești încrederea de sine când ești în fața unui public și în alte contexte sociale?

• Vrei să îți depășești timiditatea și inhibițiile care te limitează în exprimarea potențialului tău?

• Vrei să te distrezi și să te energizezi după o zi de muncă sau studiu?

• Nu știi dacă vrei să vii la eveniment, dar totuși ești curios ce vom face? 

Atunci alătură-te workshopului nostru la care combinăm distracția cu jocuri și exerciții care te provoacă să ieși din zona de confort și să descoperi lucruri noi despre tine!

Lucrăm cu metode preluate din actorie, improvizație și vorbit în public.

Noi suntem Eliza Nițescu și Paul Verhoogt și oferim pro-bono acest workshop, cu ocazia Giving Tuesday, ziua internațională a faptelor bune.

Pe 3 decembrie, România, împreună cu alte 150 de state, își invită semenii să facă un gest de bine, donând timp, cunoștințe, bani sau doar o vorbă bună, lucruri care se duc mai departe pentru cauza în care cred.

Așadar, îți propunem un eveniment educațional valoros și cu această ocazie te provocăm:

#puneinima de Giving Tuesday!

*BILETUL LA EVENIMENT ESTE O PERECHE DE PANTOFI SPORT sau UN TRICOU TEHNIC DE ALERGARE, întrucât campania pe care o susținem este SHOES FOR AFRICA.

Detalii aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=775

Pentru a afla de Proiectele Asociației sau a face o donație, află informații de aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

Întâlnirile propuse de TOTUL ESTE POSIBIL în cadrul prietenos de la sediul Asociației Respiro au la bază recompensarea susținătorilor asociației cu evenimente de calitate, evenimente în care cei care au sprijinit asociația să se bucure de reconectare, educație și puterea faptelor bune.

Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.

IMPORTANT
Știm regulamentul GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

 

Domeniu

Dată începere

Marți, 3 decembrie 19:00

Dată final

Marți, 3 decembrie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!