Express yourself – workshop de comunicare

din 03 , decembrie

Scoate la iveală gândurile și trăirile pe care le ai, manifestându-te cât mai autentic! Îți propunem să iei parte la un exercițiu cu emoțiile, cuvintele și curajul de a le exprima cât mai original.

Cum? Participând la workshopul mix de actorie, improvizație și vorbit în public pe care l-am pregătit pentru tine într-o zi specială: Giving Tuesday, care este ziua internațională a faptelor bune.

• Vrei să comunici și să te exprimi cu un non-verbal mai expresiv și mai spontan, ca să devii mai autentic și mai carismatic?

• Vrei să-ți crești încrederea de sine când ești în fața unui public și în alte contexte sociale?

• Vrei să îți depășești timiditatea și inhibițiile care te limitează în exprimarea potențialului tău?

• Vrei să te distrezi și să te energizezi după o zi de muncă sau studiu?

• Nu știi dacă vrei să vii la eveniment, dar totuși ești curios ce vom face? 

Atunci alătură-te workshopului nostru la care combinăm distracția cu jocuri și exerciții care te provoacă să ieși din zona de confort și să descoperi lucruri noi despre tine!

Lucrăm cu metode preluate din actorie, improvizație și vorbit în public.

Noi suntem Eliza Nițescu și Paul Verhoogt și oferim pro-bono acest workshop, cu ocazia Giving Tuesday, ziua internațională a faptelor bune.

Pe 3 decembrie, România, împreună cu alte 150 de state, își invită semenii să facă un gest de bine, donând timp, cunoștințe, bani sau doar o vorbă bună, lucruri care se duc mai departe pentru cauza în care cred.

Așadar, îți propunem un eveniment educațional valoros și cu această ocazie te provocăm:

#puneinima de Giving Tuesday!

*BILETUL LA EVENIMENT ESTE O PERECHE DE PANTOFI SPORT sau UN TRICOU TEHNIC DE ALERGARE, întrucât campania pe care o susținem este SHOES FOR AFRICA.

Detalii aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=775

Pentru a afla de Proiectele Asociației sau a face o donație, află informații de aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

Întâlnirile propuse de TOTUL ESTE POSIBIL în cadrul prietenos de la sediul Asociației Respiro au la bază recompensarea susținătorilor asociației cu evenimente de calitate, evenimente în care cei care au sprijinit asociația să se bucure de reconectare, educație și puterea faptelor bune.

Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.

IMPORTANT
Știm regulamentul GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

 

Domeniu

Dată începere

Marți, 3 decembrie 19:00

Dată final

Marți, 3 decembrie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Înscrie-te acum

inscrie-te

Înscrie-te la eveniment

Vei primi un e-mail în cel mai scurt timp privind toate detaliile închirierii: disponibilitate, reguli de ordine interioară, pachetul de servicii inclus și prețul.

GRATUIT

Alte Evenimente

Terapie prin joc și dramaterapie

Avem un grup de persoane cu suflet mare și dornici de a desluși cele mai frumoase taine ale terapiei de grup. te invităm să te alături grupului. Este benefic pentru fiecare dintre noi să ne î...

Mai 3 locuri GRATUIT

Atelierul lui Moș Crăciun

Darul din suflet – atelier de dezvoltare personală pentru părinți și copii   Cum ar fi ca de Crăciun să îți oferi ție și copilului tău un altfel de cadou?  Un cadou care...

Glowing skin is always in

De câte ori te uiți în oglindă pe zi? Ți s-a întâmplat să spui: „ce bine era dacă aș fi putut ascunde tenul meu azi”? Am pregătit un eveniment special dedicat te...

Mai 16 locuri 85.00 RON

Gestionarea emoțiilor negative

Cum să ne recăpătăm autocontrolul   Emoțiile noastre au o dinamică specifică. În mod curent, numim emoții negative acele emoții care nu ne plac, iar pozitive pe cele care ne face plăc...

Mai 19 locuri 70.00 RON

Cum să crești încrederea în sine a copilului tău! Copilul vine pe lume ca o coală albă de hârtie, iar stima lui de sine, valoarea pe care și-o acordă sunt un produs...

Mai 9 locuri 80.00 RON