Public Speaking pentru profesori

În prezent, nevoia de implicare în schimbarea paradigmei din educație, atât a profesorilor, cât și a părinților a dus la expunerea unor adevăruri didactice în cadrul conferințelor și atelierelor pe teme educative. Mai mult, răspândirea unor exemple de bună practică a solicitat din nou din partea profesorilor un stil care să redea cu claritate rezultatele obținute în cadrul unor activității și beneficiile unor metode utilizate. Totodată, specialiști în educație și-au creat branduri prin conceperea unor instrumente educaționale și a unor ghiduri de lucru. Din acest punct, vom aborda următoarele intrebări:

  • Cum să reușești să ai o voce în mediul educațional și să creezi o comunitate? Care sunt pașii necesari pentru a deveni vizibil?
  • Cum să îți depășești emoțiile și să îți structurezi un discurs de impact?
  • Cum să transmiți verbal structură, încredere și vitalitate?
  • Cum să realizezi conectarea cu publicul?
  • Cum să treci peste momentele care nu au ieșit așa cum ti-ai dorit?
  • Cum să îți concepi discursul simplu, rapid, dar și suficient de documentat?
  • Cum să reușești să iei cât mai mult dintr-un eveniment și să-ți creezi un networking emblematic?
  • Cum să alegi evenimentele care pe termen lung să îți creeze un brand?
  • Cum să găsești parteneri de promovare?
  • Cum să ai grijă de valorile tale pe parcursul drumului de afirmare?

Invitați : 

Sorin Lucaci -  PR Editura Herald, psiholog, organizator de evenimente culturale, realizator tv.

Andreea Puiu -  drd. Pedagogia fericirii, inițiatoarea campaniilor „Cartea de pe catedră” și „Aleg să fiu un profesor fericit”.

Taxa de înscriere = 65 lei (se achită pe loc la accesul în cadrul evenimentului). Prin achitarea taxei de participare susțineți activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

* CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Știm că ai auzit multe despre GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu toate situațiile neprevăzute.

În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

 

 

 

Locuri disponibile: 5

înapoi la evenimente