Obiective și Obiceiuri

din 21 ianuarie

ȘTIAI CĂ?...

- 21 de zile durează, în medie, crearea de către creier a unei structuri neuronale care să ajute la instalarea unui nou obicei?

- 80% din energia de instalare a unui nou obicei este consumată în primele 7 zile?

- 6 este numărul de luni necesare pentru instalarea 100% a unui obicei?

 

De ce un eveniment despre obiceiuri și obiective?

  • pentru că OBIECTIVUL ESTE REZULTATUL OBICEIULUI!
  • pentru că este important atât CE VREI (obiectivul), cât și CUM OBȚII (obiceiul).
  • pentru că ceea ce vrei să obții în viitor – OBIECTIVUL – depinde foarte mult de ceea ce faci în prezent - OBICEIUL. Obiectivul încă nu l-ai atins, dar cu obiceiul trăiești în fiecare zi.

 

Toate companiile doresc să își atingă obiectivele stabilite și toți oamenii doresc să își împlinească visurile. Însă pentru ca oamenii și companiile să genereze REZULTATELE dorite (de ei sau de companii) au nevoie de OBICEIURI sănătoase. Pentru că doar obiceiurile care sprijină atingerea obiectivelor pot genera rezultate.

 

De cele mai multe ori diferența nu este la nivel de stabilire a obiectivelor. Aproape oricine știe în ziua de azi să își stabilească un obiectiv. Cu siguranță cei mai mulți oameni au auzit, de exemplu, de stabilirea obiectivelor în sistem SMART. Dar aproape de fiecare dată diferența este la nivel de OBICEIURI, acele rutine zilnice care ne pot ajuta sau împiedica să ne atingem visurile.

 

De aceea am creat un eveniment în care discutăm despre ambele teme (obiective și obiceiuri) și cum se influențează reciproc.

Așa că vă așteptăm să aflăm mai multe împreună despre obiective și obiceiuri!

 

CE SE VA ÎNTÂMPLA LA EVENIMENTUL OBIECTIVE ȘI OBICEIURI?

- Vei afla informații valoroase despre obiective și obiceiuri 

- Vei cunoaște invitați de la care să primești recomandări relevante despre cum poți trece cu încredere la acțiune pentru îndeplinirea obiectivelor personale și profesionale. 

- Te vei energiza în cadrul momentelor de interacțiune cu publicul, pentru că știm că învățarea este condiționată de stare.

- Vei afla ce este Organizația TOTUL ESTE POSIBIL, pe cine sprijină și cum te poți implica și tu, precum și ce rezultate concrete avem până în acest moment.

 

AGENDA EVENIMENTULUI

18.30 - 19.00 sosirea participanților

19.00 - 19.20 deschiderea evenimentului

19.20 - 19.40 prezentare Adriana Istrate (sportiv de anduranță)

Adriana a alergat șapte maratoane și șapte ultramaratoane pe toate cele șapte continente, în mai puțin de 10 luni, stabilind astfel un record mondial. Maratonul din Antarctica, de 100 km, a fost prima competiție din cadrul acestei impresionante serii, urmând apoi concursuri de triatlon. 

19.40 – 20.00 prezentare Petru Păcuraru (trainer, fondator HPDI, Human Performance Development International, companie de training)

Petru este antreprenor, consultant şi trainer acreditat ANC, fondator a diferite start-up-uri şi iniţiative în sfera educaţiei şi nu numai. Este consultant şi coach în project management, motivare, leadership, antreprenoriat şi proiecte complexe de dezvoltare.

20.00 – 20.20 prezentare Radu Savopol (co-fondator franciza 5 TO GO)

Cu aproape 150 de locații deschise în 3 ani, lanțul de Cafenele 5 TO GO a fost recunoscut ca Revelația Europeană a anului 2019. 5 TO GO a pus România harta principalilor jucători în industria cafelei fiind prima franciză romanească ce obține un premiu european (locul II în cadrul Europe & Middle East Coffee Awards) și un premiu din partea Ministerului Economiei și Finanțelor din Franța.

20.20 - 20.30 prezentare invitat special Maria Mirabela Albu (12 ani, artist digital)

Deși are numai 12 ani, Mirabela Albu (Mira), are o pasiune asumată 100%: desenul. Și nu orice tip de desen, ci desenul digital. Își amintește că îi plăcea super mult cum arătau personajele din desenele animate, așa că a început să le deseneze. Acum 3 ani a realizat că desenează destul de bine, iar în prezent își dorește să inspire alți oameni cu arta sa, făcându-i fericiți și fiind plătită pentru asta.

Visul Mirei este să progreseze în cariera sa de artist digital.

20.30 - 21.00 întrebări, concluzii, îmbrățișări :)

 

CINE PREZINTĂ EVENIMENTUL?

Facilitatorul acestui eveniment este Eliza Nițescu, fondator al Organizației TOTUL ESTE POSIBIL.

 

Te așteptăm Marți, 21 Ianuarie 2020, începând cu ora 18.30, la Respiro Lounge la un eveniment în care vom învăța, ne vom energiza și ne vom bucura împreună.

Un eveniment despre încrederea că totul este posibil!

 

Investiția în acest eveniment:

- 35 lei elevi / studenți - nu uite să iei carnetul de elev/student la eveniment,

- 70 lei preț întreg.

Plata se face la începutul evenimentului. Evenimentul este unul caritabil, 50% din încasări mergând spre cauza Mirabelei Albu (unul dintre copiii sprijiniți de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL

 

Proiectele Asociației TOTUL ESTE POSIBIL pot fi urmărite aici:

www.totulesteposibil.org

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

Întâlnirile propuse de TOTUL ESTE POSIBIL în cadrul prietenos de la Respiro au la bază recompensarea susținătorilor asociației cu evenimente de calitate, evenimente în care cei care au sprijinit asociația să se bucure de reconectare, educație și puterea faptelor bune.

 

IMPORTANT

Știm regulamentul GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Înscriindu-te vei confirma prezența la eveniment.

Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.

Adriana Istrate

Radu Savopol

Petru Păcuraru

Domeniu

Vocație și dezvoltare profesională

Lectori

Adriana Istrate

Radu Savopol

Petru Păcuraru

Dată începere

Marți, 21 ianuarie 19:00

Dată final

Marți, 21 ianuarie 21:00

Cost

35.00 de lei

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!