1+1 = 3. Matematica relaţiilor de cuplu

din 18 iunie

Ce te face să alegi un anumit tip de partener? Ce fel de atitudini ai atunci când te afli într-o relaţie? Ce înseamnă pentru tine implicare autentică şi cum se manifestă aceasta în relaţia de cuplu?

Dacă sunt întrebări la care vrei să găseşti răspunsuri sau pur şi simplu simţi nevoia să mai afli câte ceva din ecuaţiile parteneriale, te aştept pe 18 iunie să explorezi, altfel decât până acum, câteva dintre componentele esenţiale care formează o relaţie: numitorul comun, necunoscutele, fracţii, adunări sau scăderi și să înţelegi mai bine semnificaţia rezultatului final în propria ta experienţă. 

Psihoterapeut dr. Vasile CONSTANTIN

Este doctor în Psihologie şi asistent universitar în cadrul Universităţii din Bucureşti. Experienţă ca trainer şi facilitator de grupuri de dezvoltare personală prin tehnici creative – artterapie, dramaterapie, terapii corporale (peste 500 de ore), psihoterapeut experienţialist, competenţă în consilierea educaţională. A dezvoltat o tehnică de psihoterapie centrată pe poveşti numită improvizaţia creatoare prin literatură. 

Taxă de înscriere = 50 lei

* Taxa pentru eveniment acoperă plata lectorului și susține activitatea Asociației Respiro. Îți mulțumim!

 

CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva. Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

 

 

Domeniu

Dată începere

Marți, 18 iunie 19:00

Dată final

Marți, 18 iunie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!