Seara de jocuri

din 27 ianuarie

Știi vorba: „Jocurile te adună, jocurile te dezbină”?

Mulți oameni se întâlnesc pentru a petrece momente frumoase, a se bucura și a socializa, însă, în unele cazuri, din păcate, ajung la ceartă sau supărare.

La seara de jocuri de la Respiro dorim să punem în aplicare doar prima parte. De aceea, vă  invităm și pe data de 27 ianuarie să dăm curs jocurilor „să ne adune”. 

Vino cu prietenii tăi, cu jocul preferat și cu voie bună și hai să avem momente plăcute de RESPIRO, la Respiro. 

- Taxa de participare = 10 lei. Prin achitarea taxei de participare vei susține și activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

              IMPORTANT
Știm regulamentul GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu eventualele situațiile neprevăzute. În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

Louis Ramon

Silvi Dragomir

Domeniu

Socializare și relaxare

Lectori

Louis Ramon

Silvi Dragomir

Dată începere

Luni, 27 ianuarie 18:30

Dată final

Luni, 27 ianuarie 21:00

Cost

10.00 de lei

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!