Curajul de a fi tu!

din 26 februarie

Investește în tine și în cea mai importantă armă a ta: curajul de a fi exact așa cum îți imaginezi tu!
 
Se spune adesea că pentru a putea iubi pe cineva îți trebuie curaj. La fel e și cu iubirea de sine. Pentru a fi într-adevăr în armonie cu tine și a te respecta, e nevoie de mult curaj!
 
Dragostea de sine nu e ceva ușor. Ea presupune multă încredere în propriile forțe, gânduri, decizii și sentimente, dar și puterea de a pune limite sănătoase în relațiile pe care le avem, de a refuza elegant, de a fi autentici, de a ne accepta și de a ne recompensa corect. Ca să te iubești ai nevoie de curajul de a fi tu! Acest workshop a fost special gândit ca un antrenament compact, de două ore, în care să se facă primii pași către creșterea nivelului de curaj!
 
Ce se întâmplă mai exact : 
 
1. Descoperi pe propria persoană cum se simte încrederea în sine 
2. Exersezi strategii prin care să îți crești încrederea în sine 
3. Înveți despre evenimentele cheie din viață care distrug încrederea în sine
 
Lector Raluca Simion – doctor în psihologie, psihoterapeut experiențialist, cu master și formare în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experienţială Unificatoare şi Dezvoltare Personală, licențiată în psihologie și jurnalism. Experiență în psihoterapia manifestărilor anxioase generate de stres și a dependențelor emoționale de substanțe prin intervenția de grup și/sau individuală dedicată adulților și adolescenților.
Autor al Tehnicii Fractalilor – o tehnică unică în lume și în România de intervenție asupra stresului, anxietății și a comportamentelor repetitive auto-distructive. Tehnica a fost prezentată în cadrul publicațiilor și conferințelor naționale și internaționale.

Taxă de participare:

- 80 lei preț întreg 

- 55 lei pentru elevi/studenți (nu uita să-ți iei cu tine carnetul de elev/student la eveniment).

Plata se face în locație înaintea începerii evenimentului. 

Prin achitarea taxei de participare vei susține și activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

 

          IMPORTANT
Știm regulamentul GDPR și vrem să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Noi folosim informațiile personale pentru a vă furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a vă ține la curent cu eventualele situațiile neprevăzute. În cadrul evenimentului se vor face fotografii pentru promovare pe rețelele sociale. Prin participarea la eveniment îți dai acordul pentru folosirea acestora.

            

Înscriindu-te vei confirma prezența la eveniment.

Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe email-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.

Raluca Simion

Domeniu

Psihoterapie și dezvoltare personală

Lector

Raluca Simion

Dată începere

Miercuri, 26 februarie 19:00

Dată final

Miercuri, 26 februarie 21:00

Cost

80.00 de lei plată în locație
70.00 de lei plată online
55.00 de lei reducere studenți

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!