Cărți pe nevăzute

din 17 martie

Dragi prieteni,
pregătim pentru voi o nouă întâlnire Cărți pe nevăzute. Dați de veste în țară, iubitorilor de carte, cititorilor înrăiți sau începători!
Dacă te numeri printre ei și nu numai, te invităm să ne cunoaștem și să facem schimb de cărți. Cărți importante pentru noi, care ne-au îmbogățit viața, ne-au făcut-o mai bună, mai frumoasă sau mai ușor de suportat.
Ia cu tine o astfel de carte (dacă nu te înduri să renunți la exemplarul din biblioteca ta, poți cumpăra un altul), scrie un gând pentru necunoscutul care o va primi și împacheteaz-o frumos. În cadrul evenimentului vom face schimb. Vei primi și tu una. Totul pe nevăzute.
Bonus: Dacă nu ne cunoști, e o ocazie perfectă pentru a-ți face prieteni noi, prieteni care iubesc cărțile.
AmfitriOANA evenimentului: Oana Valeria Radu, fondatoare Serial Readers.
Vreți să o cunoașteți mai bine?
Uite cum se descrie ea:
„Pasionată de cărți, filme, călătorii și jocuri de tip escape the room, pentru mine nu există moderație când vine vorba de pasiuni: fac totul în serie. Pentru citit am și dovada: www.serialreaders.com. The Club Of Serial Readers este locul în care te întâlnești cu prietenii tăi sau cu alți pasionați de lectură și discuți despre cărți, autori, lansări de carte și alte evenimente. Am pornit la drum doua fete, eu și Andreea Ban (aka Andres), acum aproape 11 ani. Astăzi, povestea continuă, doar că distribuția s-a modificat: de-a lungul timpului, ni s-au alaturat noi și noi cititori și colaboratori, astfel încât, astăzi, familia Serial Readers se laudă cu 10 membri și cu mii de prieteni pe rețelele sociale."

Intrarea pe bază de donație. Este recomandată o donație de 15-20 lei pentru susținerea activității Asociației Respiro.

Ca urmare a sitației epidemiologice create de răspândirea coronavirus, evenimentul este anulat momenta. Vă vom ține la curent cu data reprogramării, vă mulțumim pentru înțelegere.

Prin achitarea taxei de participare vei susține și activitatea socială a Asociației Respiro - proiectul de consiliere psihologică gratuită pentru tinerii care nu pot accesa serviciile de consiliere contra cost din motive financiare.

Cunoaștem regulamentul GDPR și dorim să te asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță. Vom folosi datele tale pentru a-ți furniza programul evenimentelor noastre prin e-mail, telefon sau SMS și pentru a te ține la curent cu eventualele situații neprevăzute. Fotografiile făcute în  cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea activității asociației pe rețelele de socializare. Înscrierea la eveniment reprezintă acordul tău pentru utilizarea acestora în scopul mai sus amintit.


 

Domeniu

Educație și cultură

Dată începere

Marți, 17 martie 19:00

Dată final

Marți, 17 martie 21:00

Cost

GRATUIT

Locație

Respiro Lounge,
Str. Biserica Doamnei nr. 3

Social Media

Fii la curent cu noutățile, urmărește-ne:

Susține proiectele Asociației Respiro

Fii voluntar
Te așteptăm alături de noi dacă dorești să te implici împreună cu echipa Respiro într-unul din următoarele domenii: consiliere psihologică, redactare articole sau alte materiale educative, speaker evenimente, găzduire evenimente.
Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: contact@respiro.ro!

Donează
Influențând viața unui om poți influența o lume!
Poți face diferența în viața unui tânăr! Prin contribuția ta vei face posibil accesul la servicii profesionale de consiliere psihologică și resurse pentru dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor lipsiți de resurse financiare.
Susține activitatea Asociației Respiro făcând o donație în contul:
CIF: 33421979
IBAN: RO95BREL0002001722140100 Libra Bank

Apasă butonul donează și vei fi direcționat către operatorul de plată cu cardul. Îți mulțumim!